22°C
Broken clouds
Бяла, BG
20°

Фестивали

Седмица на морето 2022

От 1 до 7 август в Бяла ще се проведе традиционната „Седмица на морето“. Събитието предлага на жителите и гостите на града разнообразна програма –

Виж още

РОК вечер с Б.Т.Р.

Вечерта на 6 август е рок вечерта от “Седмица на морето” Бяла 2022. Рок титаните от Б.Т.Р. ще зарадват публиката и своите почитатели с песните

Виж още

Естрадна вечер с ТОНИ ДИМИТРОВА

“Ах, морето”, “Балкански синдром” и “За кой ли път” са сред златните хитове на бургаската певица Тони Димитрова. Тези песни са малка част от нейния богат репертоар.

Виж още

Фестивал “Лятно театро”

ЛЯТНО ТЕАТРО е ежегоден пътуващ фестивал, посветен на сценичните изкуства. Случва се за втора поредна година. Неговата мисия е да предлага качествени творчески продукти в крак със съвременните тенденции. Организатор на фестивала е „Малка театрална компания“ – независима организация, работеща в сферата на сценичните изкуства.

Виж още
Дни на българското кино

Дни на българското кино

“Дни на българското кино” е инициатива на Община Бяла и Оупън еър синема, която цели популяризиране на българската кино култура. В рамките на тазгодишното събитие ще бъдат излъчени 5 български филма от последните години.

Виж още

XIV-ти Национален събор на читалищата – Бяла

Националният събор на читалищата е един от акцентите в лятната културна програма на Бяла. Традиционно в събитие участват читалищни колективи от всички краища на България. Тази година Съборът ще се проведе от 21 до 25 юни /от вторник до събота/. Благодарение на това събитие през годините Бяла се превърна в своеобразен център на българското самодейно изкуство.

Виж още

Танцов фестивал “Танци край морето”

Шестото издание на танцов фестивал “Танци край морето” ще се проведе на 17 и 18 юни 2022 година. Събитието се организира от Община Бяла в партньорство с Народно читалище “Пробуда – 1928” и цели да даде сцена за изява на танцови колективи от всички жанрове.

Виж още

II Мото рок фест Бяла 2022

Бяла ще посрещне първото юлско слънце с рев на мотори и качествена рок музика в рамките на МОТО РОК ФЕСТ БЯЛА. От 30 юни /четвъртък/

Виж още