лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
5:46 pm,
22°C
Humidity 73 %
Wind Gust Wind Gust: 36 Km/h
Clouds Clouds: 8%
Sunrise Sunrise: 6:31 am
Sunset Sunset: 7:46 pm

II Мото рок фест Бяла 2022

Локация: ул. „Иван Калчев“ 43, 9101 Бяла
Дата на провеждане: 30 юни 2022
/
21:00ч.

Бяла ще посрещне първото юлско слънце с рев на мотори и качествена рок музика в рамките на МОТО РОК ФЕСТ БЯЛА.

От 30 юни /четвъртък/ до 3 юли /неделя/ морския град ще е домакин на второто издание на МОТО РОК ФЕСТ, организиран от SHARKS MC, с подкрепата на Община Бяла. Организаторите очакват посетители от цялата страна и обещават впечатляваща музикална програма, атрактивни игри, много забавления и студена бира. Мото рок феста ще се проведе за втора поредна година, а амбицията на Община Бяла и Акулите от Аспарухово е той да се утвърди като един от най-мащабните и атрактивните събори в страната.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

30.06 – Акорд БГ, WILD CHILD BAND
01.07 – KORNU CETI И KASHMIR
02.07 – БУМЕРАНГ И DO SHO

Мястото, на което ще се проведе е живописната местност „Полянките“, която се намира в северния край на Бяла (след кладенеца по пътя за Кара дере). От мястото на събитието се разкрива прекрасна гледка към морето и града – чудесна локация за посрещане на ДЖУЛАЙ МОРНИНГ.

Ще бъде осигурен паркинг за мотоциклети и автомобили, зона за палатки, тоалетни и мивки. Ако не сте любители на палатките може да отседнете в някой от уютните хотели в Бяла.

Вкусната храна и студената са бира ще бъдат осигурени от майстор готвачите на Old school.

Цената на входния билет е 10 лева и важи за цялото събитие.

Какво да правите през деня?

Освен плажуването, което е задължително, защото в Бяла са едни от плажовете с най-чиста морска вода, може да посетите Античната крепост или Музея в центъра на града. Обектите съхраняват и предават хилядолетната история на Бяла. Ако планирате да посетите феста със семейството, то тогава не пропускайте да се спуснете по Водната пързалка. Бяла е курортен град, който може да осигури забавления на всички членове на Вашето семейство.