17°C
Light Rain
Бяла, BG
17°

II Мото рок фест Бяла 2022

Локация: ул. „Иван Калчев“ 43, 9101 Бяла
Дата на провеждане: 30 юни 2022
/
21:00ч.

Бяла ще посрещне първото юлско слънце с рев на мотори и качествена рок музика в рамките на МОТО РОК ФЕСТ БЯЛА.

От 30 юни /четвъртък/ до 3 юли /неделя/ морския град ще е домакин на второто издание на МОТО РОК ФЕСТ, организиран от SHARKS MC, с подкрепата на Община Бяла. Организаторите очакват посетители от цялата страна и обещават впечатляваща музикална програма, атрактивни игри, много забавления и студена бира. Мото рок феста ще се проведе за втора поредна година, а амбицията на Община Бяла и Акулите от Аспарухово е той да се утвърди като един от най-мащабните и атрактивните събори в страната.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

30.06 – Акорд БГ, WILD CHILD BAND
01.07 – KORNU CETI И KASHMIR
02.07 – БУМЕРАНГ И DO SHO

Мястото, на което ще се проведе е живописната местност „Полянките“, която се намира в северния край на Бяла (след кладенеца по пътя за Кара дере). От мястото на събитието се разкрива прекрасна гледка към морето и града – чудесна локация за посрещане на ДЖУЛАЙ МОРНИНГ.

Ще бъде осигурен паркинг за мотоциклети и автомобили, зона за палатки, тоалетни и мивки. Ако не сте любители на палатките може да отседнете в някой от уютните хотели в Бяла.

Вкусната храна и студената са бира ще бъдат осигурени от майстор готвачите на Old school.

Цената на входния билет е 10 лева и важи за цялото събитие.

Какво да правите през деня?

Освен плажуването, което е задължително, защото в Бяла са едни от плажовете с най-чиста морска вода, може да посетите Античната крепост или Музея в центъра на града. Обектите съхраняват и предават хилядолетната история на Бяла. Ако планирате да посетите феста със семейството, то тогава не пропускайте да се спуснете по Водната пързалка. Бяла е курортен град, който може да осигури забавления на всички членове на Вашето семейство.