13°C

Танцов фестивал “Танци край морето”

Локация: Открита сцена на площад "Европа"
Организатор: Община Бяла и НЧ "Пробуда - 1928"
"Танци край морето" в Бяла ще озари сцената на 21 юни с изявите на младите таланти от цялата страна. Фестивалът не просто събира деца, но и разкрива богатството на различните танцови стилове - от фолклорни до модерни изпълнения. Всяко изпълнение ще бъде като капка магия в морето от изкуство."Танци край морето" обещава да бъде не само танцово събитие, а и вълнуващо празненство на талантите и културното разнообразие. Бяла ще бъде свидетел на уникална танцова изпълнения, който ще оставят незабравими спомени в сърцата на всички присъстващи.
Дата на провеждане: 21 юни 2024
/
18:00ч.

На 21 юни градът Бяла ще се превърне в мястото, където се сблъскват вълнуващи танцови ритми и вълшебна атмосфера, защото е време за Танцов фестивал “Танци край морето” – детският фестивал, който не просто представлява място за изява на млади таланти, но също така е празник на изкуството и креативността, привличайки вниманието на публиката от цялата страна.

Един от най-забележителните аспекти на фестивала е разнообразието от представените стилове на танц. От фолклорни танци, които разказват истории за българската култура и традиции, до балет и модерни танци, които предлагат изящество и грация, фестивалът предлага на зрителите незабравими изживявания и впечатления.

Освен това, фестивалът не просто дава възможност за участие, но и съчетава културното богатство на региона със забавления и релаксация за посетителите. Така, всеки, който посети “Танци край морето” в Бяла, може да се наслади и на други атракции в града. Като местните ресторантите, местни забележителности и прекрасната плажна ивица, която придава на мястото уникална атмосфера и привлича множество туристи.

“Танци край морето” не е просто събитие, а истинско празненство на изкуството и културата. Танцовия фестивал събира хора от цялата страна и ги обединява в любовта към танца. Той е идеалната възможност за семейно преживяване и зареждаща почивка в чаровния град Бяла.

Запазете датата в своя календар, защото с нетърпение очакваме да ви видим на Танцов фестивал “Танци край морето”.