лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
12:28 pm,
22°C
Humidity 71 %
Wind Gust Wind Gust: 25 Km/h
Clouds Clouds: 6%
Sunrise Sunrise: 6:31 am
Sunset Sunset: 7:46 pm

ЛЯТНО ТЕАТРО – семеен фестивал

Локация: площад "Европа"
Организатор: Община Бяла и Малка театрална компания
Дата на провеждане: 3 юни 2023
/
16:30ч.
(Продължителност: 3)

На 3 юни от 16:30 ч. на площад „Европа“ идва най-големият пътуващ фестивал в България „Лятно театро“. Фестивалът е спечелил приза за сценични изкуства с кауза на наградите „АртАкция“. Гостуването е по покана на Община Бяла и е подарък за всички деца в града по случай техния празник.

Забавленията започват в 16:30 с ателието за рисуване върху лице „Шарени муцунки“ и компилацията от най-веселите игри на открито „Лятна игротека“, създадени от актьорите от „Малка театрална компания“, организатор на фестивала. Точно в 17:30 кукленият театър „Мале мале“ представя хитовия спектакъл „Дядо вади ряпа“. От 18:00 идва ред на невроятното шоу със сапунени балони „Сапунени фантазии“. Гвоздеят на програмата ще бъде  работилницата „Усмивки от балончета“, в която от 19 ч. властелините на сапунените балони споделят уменията си с публиката.

Това лято фестивалът е посветен изцяло на семейството. Той подчертава важната роля на пълноценно прекараното време с децата. Време, през което те имат нужда да получат цялото внимание на своите майки и бащи и което да им помогне в изграждането на емоционална интелигентност, добиването на увереност и по-бързото усвояване на нови умения през различни игрови модели.