21°C

Бар “Вижън”

Адрес: Морски плаж Централен 2, Byala, Bulgaria

Бар “Вижън” е разположен на самия бряг на морето в град Бяла. Това е място, където красотата на природата се среща с изискания стил и съвременния комфорт, предлагайки на своите гости уникално изживяване, което ще остане дълго в спомените им.

Със своята гледка към безкрайния хоризонт и тюркоазените води на Черно море, “Вижън” създава идеалната обстановка за релаксация и наслада. Мекият морски бриз и звуците на вълните допълват атмосферата, предразполагаща към отпускащи мигове и приятни разговори. Разположен в непосредствена близост до плажа, барът е перфектното място за освежаване след дълъг ден под слънцето или за началото на една вълшебна вечер.

Обстановката във “Вижън” е създадена с внимание към детайлите, съчетавайки модерния дизайн с уют и комфорт. Интериорът е стилен и съвременен, с удобни места за сядане, които предразполагат към дълги и приятни разговори.

Бар “Вижън” е мястото, където се създада съвършената обстановка за Вашето удоволствие. Независимо дали искате да се насладите на спокоен следобед с гледка към морето, или да се потопите в нощния живот на Бяла, “Вижън” е перфектният избор за Вас.

“Вижън” е разположен в близост до природния феномен “Белите скали”. Тези впечатляващи скали представляват уникален геоложки феномен, който привлича туристи със своята красота и богата история. Посетителите на “Вижън” могат да се насладят на великолепните гледки и да се разходят из природните чудеса на района.

Посетете го и се уверете сами в магията на това уникално място!

Открийте още заведения

Кафе-аператив “Роял”

Работно време: 7:30-23:00

Ресторант “Воденицата”

Работно време: 10:30-00:00

Ресторант “Панорама”

Работно време: 8:30-23:00