22°C

Кафе-аператив “Роял”

Адрес: ул. Андрей Премянов 14, Бяла, Варна

Кафе-аператив “Роял” – място за удоволствие и релакс! Разположено в центъра на града, заведението предлага уютна и приветлива атмосфера, където имате избор от напитки и можете да прекарате вашето време.

В “Роял” ще откриете топли напитки, включително разнообразие от кафета, капучино и мокачино, които ще ви събудят и ободрят през деня. Започнете сутринта си с чаша ароматно еспресо или се отпуснете с чаша горещ шоколад в прохладните вечери.

За любителите на студените напитки, се предлагат освежаващи фрапета – бяло, черно и с различни вкусове. Студените безалкохолни напитки и сокове са идеални за горещите летни дни. Опитайте и бъбъл тий с различни вкусове.

Предлагат се и прясно изцедени фрешове от различни плодове и домашни лимонади с разнообразие от вкусове. Те са перфектният начин да се освежите и да се заредите с енергия.

За любителите на бира, се предлагат различни видове студени бири, идеални за топлите дни. Ако предпочитате нещо по-силно, селекция от различни видове алкохол ще задоволи всеки вкус, като чаша вино в компанията на приятели.

Кафе-аператив “Роял” разполага и с машината за сладолед, която предлага различни видове освежаващ сладолед в горещите летни дни, перфектен за деца и възрастни.

“Роял” разполага с уютни места на закрито, където можете да се отпуснете с чаша топла напитка в прохладните вечери. За топлите дни има и маси на открито, който са място да се насладите на свеж въздух и приятна компания, независимо дали търсите място за спокойна сутрешна напитка, следобеден релакс или вечерно събиране с приятели.

Заповядайте в Кафе-аператив “Роял” и се насладете на атмосферата, напитки и приятна гледка.

Открийте още заведения

Кафе-аператив “Роял”

Работно време: 7:30-23:00

Ресторант “Воденицата”

Работно време: 10:30-00:00

Ресторант “Панорама”

Работно време: 8:30-23:00