21°C

Ресторант “Чинар”

Адрес: ул. Черноморка 16, Бяла

Ресторант “Чинар” е мястото, където можете да се насладите на вкусно обедно меню и разнообразие от прясно приготвени специалитети, направени с много любов и внимание. Разположен на красиво място, “Чинар” предлага не само прекрасна храна, но и гледка към морето, която ще направи всяко ваше посещение незабравимо.

Вкусно обедно меню

Едно от предложенията на ресторант “Чинар” е неговото топло и вкусно обедно меню. Всеки ден готвачите подбират пресни и качествени продукти, за да създадат ястия, които са вкусни. Менюто се променя ежедневно, за да предложи разнообразие и да отговори на всички вкусове. Независимо дали предпочитате лек обяд или по-изобилно ястие, в “Чинар” винаги ще намерите нещо, което да удовлетвори вашия апетит.

Прясно приготвени специалитети

Ресторант “Чинар” се гордее със своето разнообразие от прясно приготвени специалитети. Менюто включва богата гама от рибни ястия, които се приготвят с внимание към детайла и с използване на най-свежите морски дарове. Традиционните български ястия са изпълнени с вкусове и аромати, които ще ви пренесат в сърцето на българската кухня. За любителите на пицата, предлагат различни видове пици. Салатите са винаги пресни и вкусни, съчетавайки най-добрите сезонни зеленчуци с дресинги.

Гледка и уютна атмосфера

Едно от най-големите предимства на ресторант “Чинар” е неговата тераса с гледка към морето. Можете да се насладите на вкусна храна, докато се любувате на красивите морски пейзажи. Терасата е място за романтични вечери, семейни събирания или просто за релаксиращ обяд на открито. Морският бриз и приятната атмосфера създават усещане за спокойствие и хармония.

Място за специални събития

Ресторант “Чинар” е подходящ не само за ежедневни посещения, но и за организиране на специални събития като балове, сватби и други важни тържества. Просторната зала и професионалното обслужване гарантират, че всяко събитие ще бъде организирано до съвършенство.

Ресторант “Чинар” в Бяла е място, където всяко посещение се превръща в истинско кулинарно изживяване. С топло и вкусно обедно меню, разнообразие от прясно приготвени специалитети, уютна атмосфера и гледка към морето, “Чинар” е място за всички, които ценят качествената храна и приятната обстановка.

Заповядайте и се насладете на предложенията на ресторант “Чинар” – мястото, където вкусът и уютът се срещат.

Открийте още заведения

Кафе-аператив “Роял”

Работно време: 7:30-23:00

Ресторант “Воденицата”

Работно време: 10:30-00:00

Ресторант “Панорама”

Работно време: 8:30-23:00