21°C

Ресторант “Окото”

Адрес: ул. Хан Тервел 15, Бяла, Варна

Ресторант “Окото” в град Бяла предлага незабравимо кулинарно изживяване с класическа и европейска кухня. Той съчетава елегантност и уют в една уникална атмосфера. Разположен на два етажа, ресторантът предоставя на своите гости възможността да се насладят на изискани ястия в стилен и модернистичен интериор, докато се любуват на прекрасна гледка към морето.

Ресторант “Окото” разполага уникалната тераса на втория етаж. През лятото е отворена и позволява на гостите да се насладят на прохладния морски бриз, докато се наслаждават на своето ястие. Това прави ресторанта идеално място както за романтични вечери, така и за семейни събирания и бизнес срещи.

Меню

Менюто на “Окото” включва разнообразие от изискани ястия, приготвени с внимание и използвайки само най-пресните продукти. От вкусни закуски, сервирани от 8:00 до 11:30, до богато основно меню, което се предлага от 12:00 до 22:30, всеки посетител ще открие нещо по свой вкус. Специалитетите на ресторанта включват както традиционни класически ястия, така и иновативни интерпретации на европейската кухня.

Атмосферата в ресторант “Окото” е съчетание от елегантност и уют. Както и приятно усещане за ежедневни посещения, така и за специални поводи. Независимо дали търсите място за романтична вечеря, празненство с приятели или просто искате да се насладите на храната в спокойна обстановка, “Окото” е перфектният избор.

Работното време на ресторанта е от 8:00 до 00:00, което го прави удобно за посещение по всяко време на деня. За резервации, можете да се свържете на тел. 089 4830817. Не пропускайте възможността да посетите един от най-добрите и посещавани ресторанти в Бяла, където качеството на храната и обслужването са на най-високо ниво.

Съчетавайки изискано меню, стилен интериор и прекрасна гледка към морето, ресторант “Окото” обещава незабравимо изживяване за всеки гост. Заповядайте и се насладете на кулинарни удоволствия в една уникална обстановка, която ще ви остави с незабравими спомени.

Открийте още заведения

Кафе-аператив “Роял”

Работно време: 7:30-23:00

Ресторант “Воденицата”

Работно време: 10:30-00:00

Ресторант “Панорама”

Работно време: 8:30-23:00