18°C

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

В сърцето на красивия град Бяла, магазин Oceano Fish & More предлага изключително разнообразие от риба и рибни продукти. Превръщайки се в незаменимо място за всички любители на морските дарове. В морето от разнообразие, което магазинът предоставя, клиентите могат да открият прясна риба. Както и калмари, скариди, октоподи, миди, хайвери, деликатеси, подправки, сосове и много други.

В магазин Oceano Fish & More всеки детайл е внимателно обмислен, за да се осигури най-доброто преживяване за клиентите – от подредбата на продуктите до високото ниво на обслужване.

Пряснотата на продуктите е гарантирана, като магазинът се снабдява с риба и морски дарове от най-добрите доставчици. Независимо дали търсите любимата си риба за вечеря или искате да опитате нещо ново и екзотично, Oceano Fish & More предлага всичко необходимо, за да задоволи и най-изтънчения вкус.

Магазинът разполага и с богата селекция от хайвери и деликатеси, които могат да превърнат всяко хранене в изискано събитие. Подправките и сосовете, предлагани в Oceano Fish & More, допълват перфектно вкусовете на морските дарове и добавят нотка на автентичност и изтънченост към всяко ястие.

Oceano Fish & More не е просто магазин – това е място, където клиентите могат да получат професионални съвети и препоръки относно приготвянето на рибните продукти.

Магазинът е идеалното място за всички, които ценят качеството и разнообразието на рибните продукти. Независимо дали сте жител на Бяла, турист или собственик на ресторант, тук ще намерите всичко необходимо за приготвянето на най-вкусните и здравословни морски ястия. Посетете Oceano Fish & More и се потопете в света на пресните рибни продукти и морските дарове. Винаги пресни, винаги вкусни – Oceano Fish & More е вашето място за качествени морски продукти.

Открийте още услуги

Фризьорски салон – Hair Atelier by BK

Работно време: Понеделник: Почивен ден; Вторник-петък: 09:00-19:00

Спортен комплекс “Черноморец”

Работно време: 08:00- 17:00 часа

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00