22°C

Спортен комплекс “Черноморец”

Спортен комплекс “Черноморец” е построен през далечната 1986 година. Обновен и модернизиран през 2015-а със средства по европейска програма. Днес спотното съоръжение предлага прредица възможности за спортни активности не само на местните жители, но и на гостите на курортния град.

Тревното покритие на терена е естествено, а размерите му са 105Х72 метра. Благодарение на цялостното реновиране на стадиона, днес той може да се похвали с чисто нова лекоатлетическа писта с 6 коридора и тартанова настилка. Чудесна за лекоатлетически тренировки с дължина 400 метра.

Комплексът разполага и с игрище за минифутбол с изкуствена трева и многофункционална спортна площадка за тенис, волейбол и баскетбол. И двете могат да се използват в късните часове на деня, тъй като разполагат с осветление.

Стадион „Черноморец“ разполага с две трибуни – централна и допълнителна. Централната има 515 броя седалки, 400 от които покрити с козирка, а допълнителната – 185.

Пред самия комплекс са изградени площадка за фитнес на открито и допълнителни 2 игриша за стрийтбол.

В напълно обновената административна сграда се помещават четирите съблекални, всяка от които има отделни бани и тоалетни, фитнес зала, както и конферентна зала с панорамен изглед към стадиона и морето.

Спортен комплекс „Черноморец“ е идеално място за отдих и от тежкото работно ежедневие. За поддържане на добра форма в морска атмосфера и за подготовка на елитни спортисти както в индивидуалните, така и в колективните спортове.

Открийте още услуги

Фризьорски салон – Hair Atelier by BK

Работно време: Понеделник: Почивен ден; Вторник-петък: 09:00-19:00

Спортен комплекс “Черноморец”

Работно време: 08:00- 17:00 часа

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00