лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
12:51 pm,
23°C
Humidity 74 %
Wind Gust Wind Gust: 34 Km/h
Clouds Clouds: 21%
Sunrise Sunrise: 6:31 am
Sunset Sunset: 7:46 pm

Спортен комплекс “Черноморец”

Спортен комплекс “Черноморец” е построен през далечната 1986 година. Обновен и модернизиран през 2015-а със средства по европейска програма. Днес спотното съоръжение предлага прредица възможности за спортни активности не само на местните жители, но и на гостите на курортния град.

Тревното покритие на терена е естествено, а размерите му са 105Х72 метра. Благодарение на цялостното реновиране на стадиона, днес той може да се похвали с чисто нова лекоатлетическа писта с 6 коридора и тартанова настилка. Чудесна за лекоатлетически тренировки с дължина 400 метра.

Комплексът разполага и с игрище за минифутбол с изкуствена трева и многофункционална спортна площадка за тенис, волейбол и баскетбол. И двете могат да се използват в късните часове на деня, тъй като разполагат с осветление.

Стадион „Черноморец“ разполага с две трибуни – централна и допълнителна. Централната има 515 броя седалки, 400 от които покрити с козирка, а допълнителната – 185.

Пред самия комплекс са изградени площадка за фитнес на открито и допълнителни 2 игриша за стрийтбол.

В напълно обновената административна сграда се помещават четирите съблекални, всяка от които има отделни бани и тоалетни, фитнес зала, както и конферентна зала с панорамен изглед към стадиона и морето.

Спортен комплекс „Черноморец“ е идеално място за отдих и от тежкото работно ежедневие. За поддържане на добра форма в морска атмосфера и за подготовка на елитни спортисти както в индивидуалните, така и в колективните спортове.

Открийте още услуги

Спортен комплекс “Черноморец”

Работно време: 08:00- 17:00 часа

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00

Общински информационен център

Работно време: 08:00 - 17:00 часа