21°C

Фризьорски салон – Hair Atelier by BK

Фризьорски салон Hair Atelier by BK – място, където красотата и професионализмът се срещат, за да създадат неповторимо изживяване за вашата коса. Във салона се предлага широк спектър от услуги, внимателно подбрани и изпълнени с грижа, за да се задоволи всяко ваше желание и нужда. От боядисване и балеаж до мъжко, дамско и детско подстригване, както и специализирани терапии за коса и официални прически – всичко това можете да намерите в Hair Atelier by BK.

Боядисване и балеаж

Боядисването в Hair Atelier by BK е истинско изкуство. Използват се само висококачествени продукти, за да осигурят дълготраен и здравословен цвят на вашата коса. Всяко боядисване се извършва с внимание към детайла и с грижа за здравето на косата. Независимо дали искате да освежите цвета си или да направите радикална промяна, постигнето на перфектния резултат е приоритет.

Балеажът е една от най-популярните техники за боядисване, която придава естествен и слънчев ефект на косата. Тази техника е идеална за тези, които желаят да добавят дълбочина и измерение на своята прическа, без да се налага честото поддържане на корените.

Подстригване за всички възрасти

Hair Atelier by BK предлага мъжко, дамско и детско подстригване, извършено с много внимание и професионализъм. Вашите предпочитания и нужди винаги се вземат под внимание, за да създават прически, които ви подхождат идеално. Осигуряването но комфорт и удовлетворение на всеки клиент, независимо от възрастта е един от приоритетите на Hair Atelier by BK.

Терапии за коса

Здравето на косата ви е на първо място. Ето защо се предлагат разнообразие от терапии, които възстановяват и подхранват косата ви. Независимо дали се борите със сухота, увреждания или просто искате да придадете блясък на косата си, терапии в Hai Atelier by BK са създадени, за да отговорят на всички ваши нужди. Всички продукти, които се използват, са внимателно подбрани, за да осигурят най-доброто качество и грижа.

Официални прически

За специални поводи салона предлага официални прически, които ще ви накарат да се почувствате като звезда. От сватбени прически до прически за балове и други важни събития, в салона ще създадат перфектната визия за вашия специален ден. Всяка прическа е създадена с внимание към детайла и с желание да подчертае вашата красота и стил.

Внимателно подбрани продукти

Използват се само най-добрите продукти на пазара, за да се осигури качествено обслужване и дълготрайни резултати. Здравето на вашата коса е от първостепенно значение, и затова се работи с продукти, които са безопасни, ефективни и иновативни.

Заповядайте в Hair Atelier by BK и се насладете на едно изключително изживяване, изпълнено с професионализъм и грижа.

Очакваме ви с нетърпение!

Открийте още услуги

Фризьорски салон – Hair Atelier by BK

Работно време: Понеделник: Почивен ден; Вторник-петък: 09:00-19:00

Спортен комплекс “Черноморец”

Работно време: 08:00- 17:00 часа

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00