лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
8:26 am,
8°C
Humidity 90 %
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 92%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Недвижими имоти iBG Property

iBG Property е агенция за недвижими имоти с над 10 години опит. Агенцията има офис в централната туристическа част на град Бяла и град Варна. В офисите на фирмата ще бъдете посрещнати от опитни консултанти, които могат да отговорят на всички Ваши въпроси за недвижимите имоти.

Екипът на iBG Property и ще Ви предложи богата гама от услуги, отговарящи на всичко необходимо при отговорния избор при покупка. Брокерите на агенцията ще организират за Вас оглед с подбрани предложения и ще съдействат за реализиране на покупката и след това.

Искате да продадете имот в Бяла?

През последните години iBG Property утвърди името си като доверен партньор при покупка и продажбата на недвижими имоти в Бяла и по цялото Черноморие. Агенцията разполага с богата база данни с потенциални клиенти. Благодарение на дългогодишния опит и желание  за развитие, брокерите на агенцията ще Ви предложат високо качество на услугите, лично отношение, лоялност и коректност.

Обърнете се към iBG Property за среща и консултация. Консултантите на агенцията ще Ви дадат правилните насоки как успешно да продадете Вашия имот.

„Клиентите ни получават индивидуално отношение, както при покупка, така и при продажба на имот. Те могат да разчитат на нас за съдействие и подкрепа във всички стъпки при търсенето на мечтания имот.“

Николай Колев – управител на
Агенция за недвижими имоти
iBG Property
iBG Property logo

Открийте още услуги

Спортен комплекс “Черноморец”

Работно време: 08:00- 17:00 часа

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00

Общински информационен център

Работно време: 08:00 - 17:00 часа