21°C
Broken clouds
Бяла, BG
23°

Недвижими имоти iBG Property

iBG Property е агенция за недвижими имоти с над 10 години опит. Агенцията има офис в централната туристическа част на град Бяла и град Варна. В офисите на фирмата ще бъдете посрещнати от опитни консултанти, които могат да отговорят на всички Ваши въпроси за недвижимите имоти.

Екипът на iBG Property и ще Ви предложи богата гама от услуги, отговарящи на всичко необходимо при отговорния избор при покупка. Брокерите на агенцията ще организират за Вас оглед с подбрани предложения и ще съдействат за реализиране на покупката и след това.

Искате да продадете имот в Бяла?

През последните години iBG Property утвърди името си като доверен партньор при покупка и продажбата на недвижими имоти в Бяла и по цялото Черноморие. Агенцията разполага с богата база данни с потенциални клиенти. Благодарение на дългогодишния опит и желание  за развитие, брокерите на агенцията ще Ви предложат високо качество на услугите, лично отношение, лоялност и коректност.

Обърнете се към iBG Property за среща и консултация. Консултантите на агенцията ще Ви дадат правилните насоки как успешно да продадете Вашия имот.

„Клиентите ни получават индивидуално отношение, както при покупка, така и при продажба на имот. Те могат да разчитат на нас за съдействие и подкрепа във всички стъпки при търсенето на мечтания имот.“

Николай Колев – управител на
Агенция за недвижими имоти
iBG Property
iBG Property logo

Открийте още услуги

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00

Общински информационен център

Работно време: 08:00 - 17:00 часа

Недвижими имоти iBG Property

Работно време: 10:00 - 18:00 часа