14°C

Фестивал “Танци край морето” – танцова магия под открито небе

Добре дошли в Бяла, перлата на българското Черноморие!

На 17 юни /събота/ предстои едно от най-очакваните събития в календара на Община Бяла е фестивалът “Танци край морето”.

“Танци край морето” е празник на танцовото изкуство, който събира танцови състави от цялата страна. Тази година ще се проведе в рамките на една концертна вечер с богата фолклорна програма. Над 10 тацови състава ще представят пред публиката разнообразен репертоар от танци, музика и костюми. Танцовите формации ще ви покажат народни танци от различни региони на България.

Освен фестивала “Танци край морето”, Община Бяла предлага богата културна и спортна програма през лятото. Разнообразните събития включват концерти, изложби, театрални представления и спортни състезания. Също така, семейните посетители могат да се насладят на редица занимания и игри, предназначени специално за тях. Повече информация за събитията може да откриете тук. В календара ще откриете пълен списък със събития, датите им и подробна информация за всяко от тях.

За туристите, които търсят ползотворна семейна ваканция, Бяла предлага множество възможности за разнообразни забавления. Можете да се насладите на прекрасни дни на плажа, да се потопите в кристалните води на Черно море или да се запознаете със забележителностите на града.

За да се запознаете със забележителностите и туристическите атракции в Бяла, посетете страницата за атракции. Ще откриете информация за интересни места като Църквата “Свето Успение Богородично”, Античната крепост на нос Свети Атанас, Историческия музей и още много други.

Не пропускайте вълнуващия фестивал “Танци край морето” в Бяла и опитайте всичко, което това красиво курортно градче може да ви предложи. Планирайте своята семейна ваканция и се насладете на незабравими моменти, пълни с танци, култура и морска атмосфера!