17°C

СНЕК БАР „ДРИЙМ ВЮ“

Адрес: гр. Бяла, ул. Македония №4, къмпинг ЛУНА

Капацитет: 15 места на закрито, 34 места на открито

Открийте “Дрийм Вю” – Вълшебно място в сърцето на природата

Ако търсите идеалното място за отдих и наслада на вкусна храна, снек бар “Дрийм Вю” е вашето място. Разположен сред гъста гора и предлагащ разкошна гледка към морето, този уютен снек бар съчетава природна красота с кулинарни изкушения.

Вълшебна природа и ненадмината гледка

Снек бар “Дрийм Вю” е разположен на уникално място, което предлага великолепни гледки към Черно море. Посетителите могат да се насладят на вълшебната природа, която създава усещане за хармония и спокойствие. Независимо дали искате да се отпуснете на сянка под дърветата или да се любувате на морския хоризонт, “Дрейм Вю” предлага перфектната обстановка за всеки повод.

Винаги вкусна и прясна морска храна

Едно от големите предимства на “Дрийм Вю” е неговата кухня. Винаги ще откриете вкусна и прясна морска храна, приготвена с внимание и любов. Менюто включва разнообразие от морски деликатеси, които ще задоволят дори най-изтънчените вкусове. Независимо дали предпочитате риба, миди или други морски дарове, всяко ястие е приготвено с най-свежите съставки, за да ви предложи незабравимо кулинарно изживяване.

Спокойствие и уют

Снек бар “Дрейм Вю” се отличава със своята спокойна и уютна атмосфера. Това е идеалното място да избягате от ежедневието и да се насладите на моменти на тишина и релакс. Гостоприемството на персонала и комфортната обстановка ще ви накарат да се почувствате като у дома си. Независимо дали сте сами, с приятели или с цялото семейство, “Дрийм Вю” предлага идеалните условия за релаксация и приятни мигове.

Заповядайте в снек бар “Дрейм Вю”

Посетете снек бар “Дрийм Вю” и открийте своя нов любим оазис в Бяла. Потопете се в красотата на природата, насладете се на вкусната морска храна и се отпуснете в спокойната и уютна атмосфера. “Дрийм Вю” ви очаква с разтворени обятия и много приятни изненади!

Открийте още заведения

Кафе-аператив “Роял”

Работно време: 7:30-23:00

Ресторант “Воденицата”

Работно време: 10:30-00:00

Ресторант “Панорама”

Работно време: 8:30-23:00