-2°C
Broken clouds
Бяла, BG
1/5

Къща за гости “ПОД СТАРАТА ЛИПА” – с. Горица

Капацитет: 12 легла

Къща за гости „Под старата липа“ се намира в село Горица, на  5 км северно от град Бяла. С уникалната си възрожденска архитектура къщата впечатлява дори и само отвън. В двора се потапяте в уникална атмосфера, където дебела сянка правят старата липа на двора и орехът, засадени преди десетилетия. Градината е подходяща за детски игри или за почивка в книга с ръка.

Капацитетът на къщата е 12 места. Удобно за семейна почивка или почивка с приятели. На разположение на гостите е напълно оборудвана кухня. Собствениците приема и гости с кучета.

В близост е един от най-популярните диви плажове в страната – Кара дере, а също така и още много интересни природни забележителности в близост. В следобедните часове след плажа може да се отпуснете в басейна в двора на къщата.

Ако търсите активни преживявания, които да съчетаете с почивката сред природата велосипедните маршрути са една чудесна възможност за съчетаване на физическа активност и психическа отмора. Маршрутите ще Ви отведат до живописни местности и археологически обекти.

Открийте още къщи за гости

Къщи за гости “ТЕРАЗИНИ”

1/5

Къща за гости “ПОД СТАРАТА ЛИПА” – с. Горица

1/5

Къща за гости “СЛЪНЦЕТО НА ПИ”

2/5