лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
5:47 pm,
22°C
Humidity 73 %
Wind Gust Wind Gust: 36 Km/h
Clouds Clouds: 8%
Sunrise Sunrise: 6:31 am
Sunset Sunset: 7:46 pm
1/5

Къща за гости “ПОД СТАРАТА ЛИПА” – с. Горица

Капацитет: 12 легла

Къща за гости „Под старата липа“ се намира в село Горица, на  5 км северно от град Бяла. С уникалната си възрожденска архитектура къщата впечатлява дори и само отвън. В двора се потапяте в уникална атмосфера, където дебела сянка правят старата липа на двора и орехът, засадени преди десетилетия. Градината е подходяща за детски игри или за почивка в книга с ръка.

Капацитетът на къщата е 12 места. Удобно за семейна почивка или почивка с приятели. На разположение на гостите е напълно оборудвана кухня. Собствениците приема и гости с кучета.

В близост е един от най-популярните диви плажове в страната – Кара дере, а също така и още много интересни природни забележителности в близост. В следобедните часове след плажа може да се отпуснете в басейна в двора на къщата.

Ако търсите активни преживявания, които да съчетаете с почивката сред природата велосипедните маршрути са една чудесна възможност за съчетаване на физическа активност и психическа отмора. Маршрутите ще Ви отведат до живописни местности и археологически обекти.

Открийте още къщи за гости

Къщи за гости “ТЕРАЗИНИ”

1/5

Къща за гости “ПОД СТАРАТА ЛИПА” – с. Горица

1/5

Къща за гости “СЛЪНЦЕТО НА ПИ”

2/5