22°C
1/5

Къща за гости “Панорама”

Къща за гости “Панорама” е разположена в град Бяла. Намира се на 700 метра от плажната ивица на красивата местност “Белите скали” и на 900 метра от централния плаж. Това място предлага комбинация от морска панорама, тишина и спокойствие, създавайки обстановка за вашата лятна почивка.

Удобства и настаняване

Къщата предоставя възможността за самостоятелно пребиваване, без хазяи, като минималният брой нощувки е три. Къщата разполага с общо пет спални. Четири спални с двойни легла и една спалня с две единични легла. Като това я прави удобна за големи семейства или групи приятели. Има четири санитарни възела, осигуряващи удобство и комфорт за всички гости.

Две големи дневни стаи с трапезарии и напълно оборудвани кухни предоставят уют и удобство за готвене и релаксация. Меката мебел допълва уюта, а три големи панорамни тераси с маси за хранене и кафе предлагат гледка към морето и околността.

Гостите на къщата имат свободен достъп до Wi-Fi и кабелна телевизи. Паркирането е лесно и удобно, като има свободно паркиране на улицата пред къщата и едно паркомясто в двора.

В двора на къщата има барбекю и голяма маса за хранене, предразполагащи за приятни вечери на открито с приятели или семейство. Близостта на къщата до центъра на града, който е само на 600 метра, предлага лесен достъп до магазини за хранителни и промишлени стоки.

Къща за гости “Панорама” е място за тези, които търсят спокойствие и комфорт близо до морето. Тук можете да се насладите на тишината и красотата на природата. Местността “Белите скали” е не само красива, но и богата на исторически и природни забележителности, което прави престоя още по-интересен и вълнуващ.

Заповядайте в къща за гости “Панорама” и се насладете на лятната си почивка в град Бяла, където морето и природата се съчетават в перфектна хармония.

Открийте още къщи за гости

Къща за гости “Панорама”

1/5

Къща “Чинар”

3/5

Къща “Албиция”

3/5