21°C

Зоопарк Горица

Адрес: 9101 Бяла

Открийте магията на животинския свят в село Горица!

Зоопаркът е на територия от 4 000 кв. метра, разположен е в село Горица и е идеалното място за еднодневна разходка и забавление за цялото семейство. Зоологическата градина се намира на главния път Варна-Бургас, което я прави леснодостъпна за всички посетители.

Естествена среда и комфорт за животните

Зоопарк Горица е проектиран с мисъл за комфорта на своите обитатели. Условията за животните са максимално близки до естествените, което им позволява да живеят щастливо и спокойно. Посетителите могат да се разхождат, преминавайки по красиви дървени мостове и използвайки множество места за наблюдение на животните.

Богатство на животински видове

В парка можете да видите разнообразие от пернати видове, бозайници и хищници. Ето някои от тях:

  • Птици: Паун, златен фазан, монголски фазан, щраус, патици, гъски и гълъби.
  • Бозайници: Кенгуру, лама, муфлон, дива свиня, елен лопатар, кон, пони, много зайчета и кози.
  • Специални обитатели: В своя собствен дворец живеят закачливи маймуни, които са любими на децата.

Зона за отдих и забавление

След разходката из парка, посетителите могат да се насладят на зона за почивка, разположена на входа/изхода на зоопарка. Тук ще намерите различни видове люлки, клатушки и хамаци, където можете да се отпуснете и да се насладите на спокойствието и красотата на природата.

Посетете зоопарк Горица

Зоопарк Горица е прекрасно място за всички любители на природата и животните. Независимо дали сте с деца, приятели или сами, тук ще намерите спокойствие и забавление. Подарете си един незабравим ден сред животинското царство и се насладете на уникалната атмосфера на този красив парк.

Открийте още атракции

Конна база “Господиново”

Белите скали

АТВ Сафари “White Rocks”