16°C

БЯЛА ИГРАЕ – семейни игри

Локация: стадион "Черноморец"
Организатор: Община Бяла и Асоциация "БИОмрежа"
БЯЛА ИГРАЕ - Забавление и спорт за цялото семейство! Заповядайте на вълнуващо събитие в Бяла - БЯЛА ИГРАЕ! Вдъхновени от българското семейство и с желание да сплотим всички, сме организирали незабравим ден, посветен на активно движение и семейно забавление.
Дата на провеждане: 1 юни 2023
/
17:00ч.
(Продължителност: 3)

В духа на „Бяла – Европейски малък град на спорта“ на 1 юни, на стадиона в град Бяла, ще се проведат разнообразни семейни игри и спортни предизвикателства, подходящи за всички възрасти. Игрите са безплатни и отворени за всички участници. За нас е важно всеки да има възможността да се включи и да се забавлява заедно със своето семейство.

Бяла Играе е част от националната инициатива БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ, която се стреми да сплоти семействата и да ги насърчи да работят като екип, постигайки общи цели. Вярваме, че спортът и забавлението са прекрасен начин за израстване и развитие на личността.

Събитието е организирано в партньорство между Община Бяла и Сдружение Асоциация Биомрежа, които са се обединили, за да предоставят на всички участници незабравим ден, изпълнен с усмивки и веселие.

Очакваме ви с нетърпение, подготвили сме забавни семейни игри и спортни предизвикателства. Готови сме заедно да създадем незабравими спомени, да се забавляваме и да се свържем с хора, споделящи същата страст към спорта и общуването.

БЯЛА ИГРАЕ – за един по-активен град!