13°C

В Бяла откриват новия туристически сезон с фолклорен концерт

Лятото – 9 месеца в годината живеем в очакване на лятото. От септември до края на май ежедневно си мислим „Кога ще дойде лятото?“. А то вече е тук. Новият туристически сезон за Бяла предстои. Предстоят много събития – някои ежегодни и превърнали се в традиция, други нови и за първи път – обединени под едно общо – ще се случат в Бяла. И какво по-добро начало на сезона от концерт,  с който да дадем начало на новият сезон.

Община Бяла с помощта на хотел Вемара канят всички жители и гости на Бяла на концерт за Откриване на новия туристическия сезон. В програмата участие ще вземат Детски танцов състав „Беленче“ – младша и старша възраст, фолклорния певец Георги Гьолски (изпълнител на популярната песен „Рада Радомирка), Свилен Тодорински, Кристиан Николов, танцова формция „Етнофолк“  и победителят в новия сезон на E-fest. „Гвоздеят“ в програмата на Откриването ще е артистичната и красива Елица Тодорова с нейното трио. Очаква ни атрактивно шоу и много добро настроение.

Пълната програма на събития в Бяла може да следите в новия официален туристически портал на града – www.gotobyala.com. Освен събитията там ще откриете интересни места за посещения и атракции, къщи и апартаменти за гости, хотели и заведения или казано на кратко „Всичко за туризма в Бяла на едно място“. GotoByala Ви очаква!