13°C

Откриване на туристически сезон 2022

Локация: град Бяла, открита сцена на площад "Европа"
Лятото идва! Бяла дава подобаващ старт на туристическия сезон с пищен фолклорен концерт на 9 юни. На откритата сцена на площад "Европа" ще се представят Детски танцов състав „Беленче“ при Народно читалище „Пробуда“ с ръководители Зая Георгиева и Никола Николов, фолклорните певци Георги Гьорски и Свилен Тодорински, младият и талантлив певец Кристиан Николов, танцьорите от Танцова формация „Етноритъм“ и победителите от последния сезон на Онлайн фестивал E-fest.
Дата на провеждане: 9 юни 2022
/
19:00 часач.
Начало » Събития » Откриване на туристически сезон 2022

“Всичко вълшебно се случва между юни и август” – Джени Хан

Новият туристически сезон в Бяла ще бъде открит с пищен фолклорен концерт.

Новият туристически сезон в Бяла ще бъде открит с пищен фолклорен концерт – спектакъл на 9 юни от 19:00 часа на откритата сцена на площад „Европа“ в Бяла. Събитието се организира в партньорство с хотел Вемара и продуценска къща ЕниФилмс.

Участие в програмата ще вземат сладурите от Детски танцов състав „Беленче“ при Народно читалище „Пробуда“ с ръководители Зая Георгиева и Никола Николов, фолклорните певци Георги Гьорски и Свилен Тодорински, младият и талантлив певец Кристиан Николов, танцьорите от Танцова формация „Етноритъм“ и победителите от последния сезон на Онлайн фестивал E-fest. „Гвоздеят“ в програмата е артистичната Елица Тодорова и нейното трио. Изпълнителката на „Вода“ ще ни зарадва с изпълнение на популярни фолклорни и авторски песни.

Богата културна и спортна програмата очаква жителите и гостите на Бяла. Много нови събития за първи път ще проведат в Бяла. Актуалната програма и предстоящи събития можете да следите на новия туристически портал на Бяла – gotobyala.com.