лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
8:40 pm,
8°C
Humidity 88 %
Wind Gust Wind Gust: 19 Km/h
Clouds Clouds: 30%
Sunrise Sunrise: 6:14 am
Sunset Sunset: 6:18 pm

Безплатен семинар за дигитален маркетинг и дизайн

Семинар на тема „Брандинг. Дигитален маркетинг. Дизайн“ ще се проведе на 19 ноември от 10:00 до 13:00 часа в конферентната зала на Историческия музей в Бяла. Семинарът е част от поредица събития, които се организират от екипа на международния проект „Креативни центрове“.

Какво е дигитален маркетинг?

Какви инструменти използва? Как да управляваме страницата на своя бизнес в социалните мрежи и какви ползи би ни донесло това? Това са само малка част от въпросите, чийто отговори ще ни представи Иска Евтимова. Маркетинг специалист с богат опит в сферата. Искра ръководи собствена компания за дигитален маркетинг, нейни клиенти са както големи компании, така и малки бизнеси с физически и онлайн магазини.

Вторият лектор в нашия семинар е младият дизайнер Кристиян Йорданов – UX дизайнер и специалист дигитални технологии. Основател на собствено креативно студио. Кристиян работи в областта на брандинга и дизайна, психология на цветовете, потребителско поведение и търсене.

За кого е предназначен семинара?

Семинарът е полезен както за собственици на малък и среден бизнес, които искат да достигнат до повече клиенти, използвайки каналите на дигиталния маркетинг, така и за младежи, които проявяват интерес към професиите.

Програма на семинара:

10:00 часа – представяне на проект BSB 757 – Креативни центрове

10:15 – 11:15 часа – Дигитален маркетинг – Искра Евтимова

11:30 – 13:00 часа – Дизайн – Кристиян Йорданов

Повече информация за събитието и лекторите може да откриете във Facebook страницата на Община Бяла: https://www.facebook.com/events/799663257806968?ref=newsfeed

Изисква се предварителна регистрация на линка https://bit.ly/crea-seminar2