10°C

Безплатен семинар за дигитален маркетинг и дизайн

Семинар на тема „Брандинг. Дигитален маркетинг. Дизайн“ ще се проведе на 19 ноември от 10:00 до 13:00 часа в конферентната зала на Историческия музей в Бяла. Семинарът е част от поредица събития, които се организират от екипа на международния проект „Креативни центрове“.

Какво е дигитален маркетинг?

Какви инструменти използва? Как да управляваме страницата на своя бизнес в социалните мрежи и какви ползи би ни донесло това? Това са само малка част от въпросите, чийто отговори ще ни представи Иска Евтимова. Маркетинг специалист с богат опит в сферата. Искра ръководи собствена компания за дигитален маркетинг, нейни клиенти са както големи компании, така и малки бизнеси с физически и онлайн магазини.

Вторият лектор в нашия семинар е младият дизайнер Кристиян Йорданов – UX дизайнер и специалист дигитални технологии. Основател на собствено креативно студио. Кристиян работи в областта на брандинга и дизайна, психология на цветовете, потребителско поведение и търсене.

За кого е предназначен семинара?

Семинарът е полезен както за собственици на малък и среден бизнес, които искат да достигнат до повече клиенти, използвайки каналите на дигиталния маркетинг, така и за младежи, които проявяват интерес към професиите.

Програма на семинара:

10:00 часа – представяне на проект BSB 757 – Креативни центрове

10:15 – 11:15 часа – Дигитален маркетинг – Искра Евтимова

11:30 – 13:00 часа – Дизайн – Кристиян Йорданов

Повече информация за събитието и лекторите може да откриете във Facebook страницата на Община Бяла: https://www.facebook.com/events/799663257806968?ref=newsfeed

Изисква се предварителна регистрация на линка https://bit.ly/crea-seminar2