23°C

Концерт на Веселин Маринов

Локация: Площад "Европа"
Организатор: Община Бяла
Град Бяла отново е част от лятното турне на Веселин Маринов! На 28 юли, на централен площад "Европа", насладете се на незабравим концерт в 21:00 часа.
Дата на провеждане: 28 юли 2024
/
21:00ч.

Лятно турне “Лесен за обичане” на Веселин Маринов.

Град Бяла отново е част от лятното турне на обичания български изпълнител Веселин Маринов! На 28 юли, на централен площад “Европа”, талантливият певец ще зарадва своите фенове с незабравим концерт, изпълнен с емоция и страст. Началният час на концерта е 21:00 часа, а входът е свободен за всички.

Веселин Маринов е един от най-обичаните и талантливи изпълнители в България, известен със своите вълнуващи и запомнящи се песни. Неговият уникален глас и силно сценично присъствие създават магия, която обединява хората и ги вълнува дълбоко в душата. Песните му, изпълнени с емоция и искреност, разказват истории за любов, радост и болка, докосващи сърцата на слушателите.

Лятното турне “Лесен за обичане” е изключителна възможност да се насладите на живо на изпълненията на Веселин Маринов. Това турне, както и предишните му, е посветено на неговите верни почитатели, които неизменно подкрепят кариерата му през годините. Концертите му са известни със своята топла атмосфера и близостта между изпълнителя и публиката.

Веселин Маринов притежава вълшебния дар да създава музика, която обединява хората и ги кара да се чувстват свързани помежду си. Неговите изпълнения не само забавляват, но и вдъхновяват, предизвикват размисъл и оставят дълбок отпечатък в сърцата на феновете.

Не пропускайте тази възможност да се насладите на магията на живите изпълнения на Веселин Маринов в прекрасната обстановка на морския град Бяла. Заповядайте на централен площад “Европа” и станете част от едно незабравимо музикално изживяване, което ще ви остави с топли спомени и усмивки. Очакваме ви!