лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
6:09 am,
6°C
Humidity 92 %
Wind Gust Wind Gust: 9 Km/h
Clouds Clouds: 95%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Триатлон Бяла 2022

Локация: град Бяла
Дебют за Бяла и в триатлона тази година. В патрньорство с Българска асоциация по триатлон на 2 и 3 юли в Бяла ще бъде организиран Триатлон Супер спринт Дистанция 375м плуване / 10км колоездене / 2,5км бягане
Дата на провеждане: 2 юли 2022
/

Триатлон Бяла Супер спринт Дистанция

Бяла за първи път ще бъде домакин на състезания по триатлон. Триатлон Бяла ще се проведе на 2-ри и 3-ти юли. Състезанието е насочено към аматьори и любители на триатлона (САМО НАД 18 годишна възраст). Събитието е част от държавния спортен календар на Българска асоциация по триатлон (БАТ) и се организира в партньорство и с подкрепата на Община Бяла.

Стартът е отворен за всички триатлонисти – аматьори и любители. Дистанцията на отворения старт е СУПЕР-СПРИНТ – 375м плуване / 10км колоездене / 2,5км бягане . Започва с плуване в морето, преминавайки към колоездене и завършване с бягане.

В програмата на „Триатлон Бяла 2022“ ще вземат участие всички национално представени спортни клубове, членове на БАТ. Състезателите ще бъдат разпределени в 6 възрастови групи и отделни стартове. Така зрителите и гостите на Бяла ще могат да наблюдават професионалните състезатели на България заедно с изгряващите звезди от по-малките възрасти.

Към отворения старт ще бъде организирана – КОРПОРАТИВНА ЩАФЕТА, в която ще могат да участват компании с отбор от трима служители – плувец, колоездач и бегач.

ВСИЧКИ СТАРТОВЕ се провеждат съгласно „Правилата за провеждане на Държавни първенства и състезания по триатлон и неговите разновидности от вътрешния спортен календар“ на БАТ, съобразени с изискванията на Международния съюз по триатлон (World triathlon).

Таксата за Индивидуална Регистрация е 80 лв., а за Корпоративна щафета 300 лв. и включва:

  • Медал
  • Подкрепителен пунк по време на състезанието
  • Професионално времеизмерване с live онлайн резултати
  • Лекарско обслужване
  • Охрана
  • Персонализиран състезателен номер
  • Много подаръци от партньорите на събитието
  • Призово награждаване за победителите

По-подробна информация може да бъде открита на официалния сайт на събитието.