22°C

Седмица на морето 2024

Локация: Лятно кино Бяла
Организатор: Община Бяла
"Седмица на морето" в град Бяла, от 29 юли до 4 август 2024, ще предложи концерти, танцови представления, детски конкурси и културни събития за всички възрасти. Присъединете се към нас за незабравими летни приключения и празнична атмосфера.
Дата на провеждане: 29 юли 2024
/

Седмица на морето в град Бяла: 29 юли – 4 август 2024

“Седмица на морето” в град Бяла е едно от най-очакваните събития на лятото, събиращо жители и гости на града за седмица, изпълнена с културни и забавни мероприятия. Тази година, от 29 юли до 4 август, фестивалът обещава да предложи разнообразие от активности, които ще задоволят вкусовете на всички възрасти.

Програмата включва концерти на известни изпълнители, оркестри, бендове, танцови ансамбли, които ще се проведат всяка вечер на сцената на лятното кино в град Бяла. Музикалните събития ще предоставят разнообразие от жанрове.

За най-малките гости на фестивала са организирани конкурси като “Пясъчни замъци” и “Рисунка на асфалта”. “Пясъчни замъци” се провежда на плажа, а “Рисунка на асфалта” пред сградата на Община Бяла. Тези конкурси дават възможност на децата да проявят своята креативност и да се забавляват. Темата на рисунките ще бъде морето, което ще вдъхнови децата да създадат красиви и уникални произведения на изкуството.

История и традиции

“Седмица на морето” е традиция в Бяла, започнала през 80-те години на миналия век. През годините събитието се е развивало и днес представлява важна част от културната програма на града. В последните няколко години продължителността на фестивала се е увеличила, за да предложи още повече забавления и културни преживявания на своите посетители.

Очакваме с нетърпение “Седмица на морето” 2024, която обещава да бъде изпълнена с музика, изкуство и забавление за всички възрасти. Присъединете се към нас в Бяла и станете част от това незабравимо лятно преживяване.