21°C

Рисуване и вино

Локация: Новия парк до Стадиона
"Рисуване и вино" e творческо ателие по рисуване за любители. Участниците рисуват репродукция на картина, с акрилни бои върху платно. Не е необходим опит в рисуването - само желание и добро настроение. След около 3 часа ще имате красив спомен от вечерта.
Дата на провеждане: 16 юли 2022
/
18:45ч.

Рисуване и вино! Какво още му трябва на човек?

“Рисуване и вино” e творческо ателие по рисуване за любители. Участниците рисуват репродукция на картина, с акрилни бои върху платно. Не е необходим опит в рисуването – само желание и добро настроение. След около 3 часа ще имате красив спомен от вечерта.

Опитен художник рисува стъпка по стъпка пред всички, като показва техники и похвати в рисуването. Групите са малки, за да има възможност да отдели персонално внимание на всеки. В таксата от 35 лв. са включени – съдействието на художника, платно, всички художествени материали, вода и чаша ароматно българско вино.

Нарисувайте своя шедьовър, независимо дали сте начинаещи или професионалисти. Приятна атмосфера, хубаво българско вино и лично отношение към всеки участник.

Организаторите на събитието от Flo art център са подбрали красив живописен пейзаж. Бъдете художници за 3 часа и съхранете в дома си своето собствено изкуство. Въпреки, че си приличат всяка картина е различна и носи индивидуалния почерк на своя автор..
Запазете своето място на телефон +359 896 863 636.
Мястото е новия парк до Стадиона на град Бяла, таксата за участие е 35 лева

Начало » Събития » Рисуване и вино