16°C

“Завръщане 2” в Лятно кино – Бяла

Локация: Лятно кино - Бяла
Най-гледаният български филм за 2019 / 2020 г. идва със своето продължение и в Лятното кино на морския град Бяла на 15 юли /петък/. Специален гост на прожекцията режисьорът и сценарист Ники Илиев.
Дата на провеждане: 15 юли 2022
/
21:00ч.

Завръщане 2, е разказ продължение за четиримата приятели, събрали се отново след 20 години в Пловдив.

Най-гледаният български филм за 2019 / 2020 г. идва със своето продължение и отново като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на годината. 

Ако в Завръщане конфликтът бе между Алекс и Бранко (в ролите: Ники Илиев и Башар Рахал), в Завръщане 2 тестът за приятелството добива нови измерения. Алекс и приятелите му, ще трябва да вземат неочаквано решение. Конфликтът между приятелите нараства, предаден и през любовните отношение на героите – ревност, страст и много хумор.

Прекрасното операторско майсторство улавя, отново, любими и важни за Пловдив места. Както и в първата част на “Завръщане”, сюжетът се развива сред културните и исторически забележителности на града и влиза по свой неповторим начин в новото културно наследство и история на Пловдив, защото градът е изключителна част от действието. Доказан факт е, че киното има уникалното влияние да привлича туристи в градовете, където са заснети кадрите и да прокрадва идеята за опознаване – Завръщане не прави изключение.  

Завръщане 2 е с премиера планирана за зимата на 2021, а новата продукция, която ще стартира в кината в България през феврураи 2022 г., се очаква да достигне до близо 3 000 000 зрители в България и чужбина.

В квартал Капана и Стария град в Пловдив вече стартираха снимките на продължението на романтичната комедия. А любимите актьори Александър Кадиев, Орлин Павлов, Башар Рахал и самият Ники Илиев са неотменно част от положителната емоция.


ЗАВРЪЩАНЕ 2

Жанр: романтична комедия

Участват: Ники Илиев, Башар Рахал, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова, Искра Донова, Райна Караянева, Клоуи Рахал и Боян Ферджанов

Режисьор и сценарист: Ники Илиев

Трейлър на „Завръщане 2“: