13°C

Републиканско първенство по плажен волейбол за служители на МВР

Локация: Централен плаж
Спортната асоциация на МВР организира Републиканско първенство по плажен волейбол за служители от системата на МВР. Турнирът ще се проведе на 29 и 30 юни в град Бяла, на централния плаж.
Дата на провеждане: 29 юни 2022
/
09:00ч.

Спортната асоциация на МВР организира ежегодно Републиканско първенство по плажен волейбол за служители на Министерство на вътрешните работи. От 29 до 30 юни Община Бяла за втори път ще бъде домакин на съревнованието. Състезателният корт ще бъде изграден на централния плаж.

3 дамски и 10 мъжки двойки ще премерят сили в тазгодишния шампионат на Министерство на вътрешните работи. Официалното откриване на турнира ще бъде на 29 юни /сряда/ от 09:00 часа с представяне на всички състезателни отбори и дирекциите към МВР, които представят.

Подробната програма на събитието ще стане ясна след изтегляне на жребия. Програмата по мачове ще бъде поставена в близост до състезателния корт.

Участие в турнира ще вземат и неколкократните шампиони Милен Стоянов и Калоян Канев. Представителите на РДПБЗН – Варна са традиционни участници в съревнованието. Преди 2 седмици носителите на 3 шампионски титли, Стоянов и Канев се завърнаха със сребърни медали от кръг от полския шампионат по плажен волейбол за пожарникари. Варненското дуо отново са фаворити за спечелване на златото при мъжете и тази година.  

Актуална информация за предстоящи събития в Бяла може да научамате от секция “Събития” в туристическия портал на Бяла.

Начало » Събития » Републиканско първенство по плажен волейбол за служители на МВР