22°C

Детски конкурс “Пясъчни замъци”

Локация: Плаж "Шами"
Организатор: Община Бяла и НЧ "Пробуда"
Присъединете се към нас на 3 август от 10:30 часа за конкурса "Пясъчни замъци" - част от Седмицата на морето в Бяла.
Дата на провеждане: 3 август 2024
/
10:30ч.

Конкурс “Пясъчни замъци” в Седмицата на морето в Бяла

Едно от най-очакваните събития за най-малките в Седмицата на морето в град Бяла е детският конкурс “Пясъчни замъци”. Той ще се проведе на 3 август от 10:30 часа на плаж “Шами”. Това ежегодно събитие събира деца и техните родители за един ден, изпълнен с творчество, забавление и много усмивки.

Конкурсът “Пясъчни замъци” е възможност за малчуганите да покажат своите умения и въображение. Могат да създават уникални пясъчни скулптури на морска тематика. Независимо дали са вдъхновени от морски сирени, пиратски кораби или мистични подводни светове, участниците ще имат свободата да изразят своята креативност.

Освен забавленията на плажа, родителите и посетителите могат да се насладят на прекрасната морска обстановка, да подкрепят младите таланти и да прекарат един незабравим ден с техните деца на брега.

Победителите в конкурса ще бъдат наградени с подаръци и грамоти. Конкурсът “Пясъчни замъци” е не само забавление, но и начин децата да се научат на работа в екип, да развият своите творчески умения и да създадат нови приятелства.

“Седмица на морето” в Бяла е традиционно събитие, което привлича жители и гости на града с разнообразната си програма от културни и спортни мероприятия. В рамките на седмицата се провеждат различни концерти.

Очакваме ви на 3 август на плаж “Шами” за един ден, изпълнен с творчество и забавление!