18°C

Коледен базар в Бяла

Локация: Коледен базар, площад "Европа"
Организатор: Община Бяла
Коледен базар в Бяла! Разгледайте уникални коледни подаръци, насладете се на ароматен чай и вкусни изкушения. От 1 до 31 декември, вечерно време, на площад "Европа". Нека заедно създадем топла коледна атмосфера!
Дата на провеждане: 1 декември 2023
/
17:00ч.
(Продължителност: 5)

Сърцето на Община Бяла отново ще заблести в приказни коледни светлини. Коледният базар е вече любима традиция, която продължава да създава настроение и усмивки на лицата на всички жители и гости на нашия град. Четирите коледни къщички са разположени отново на площад „Европа“, в близост до откритата сцена. Всеки посетител на базара ще се потопи в коледното вълшебство.

Какво може да си купите от базара?

  • Уникални ръчно изработени коледни декорации и подаръци: Изкусно изработени с любов и страст, уникалните творения ще ви впечатлят и ще ви вдъхновят за празнични подаръци за ваши близки и приятели.
  • Ароматен чай: Разнообразие от вкусове, които ще ви отведат на пътешествие из топлите моменти на коледните дни. Чай, който не само затопля, но и обгръща с уют.
  • Сладки и други вкусотии: Зарадвайте своите вкусови сетива през празничните дни с разнообразието от сладкиши и вкусотии на нашия базар.
  • Ароматно греяно вино: За да подчертаете уюта на коледната обстановка, не пропускайте възможността да се насладите на ароматно греяно вино.
  • Вкусни изкушения на скара: вкусните изкушения, приготвени с майсторлък.

Очакваме ви всеки ден на площада в град Бяла от 1 до 31 декември, всеки ден от 17:00 до 22:00 часа (без 24 и 25 декември).

За да превърнем вечерите в още по-магични събития, сме подготвили музикални вечери всеки петък и събота на площада. Ще съчетаем вълшебството на коледния базар с звуците на различни музикални стилове, които ще ви дарят с незабравими моменти на радост и наслада.

Целият месец декември в Община Бяла ще бъде озарен от светлини и много коледно настроение. Присъединете се към нас всеки ден и се потопете в богатата празнична програма, която включва Коледен базар, благотворителен базар, музикални вечери, тематични творчески работилници и още много други. Нека сътворим заедно вълшебен декември, изпълнен с радост, обич и неизгасими коледни усмивки. Живейте коледния сезон с нас и усетете магията на празниците в Община Бяла!

Заповядайте и се потопете в атмосферата на коледната магия на всяка къщичка! Нека тази Коледа бъде специална за всички нас в Община Бяла!