лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
11:56 am,
12°C
Humidity 76 %
Wind Gust Wind Gust: 14 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Коледен базар в Бяла

Локация: Коледен базар, площад "Европа"
Организатор: Община Бяла
Коледен базар в Бяла! Разгледайте уникални коледни подаръци, насладете се на ароматен чай и вкусни изкушения. От 1 до 31 декември, вечерно време, на площад "Европа". Нека заедно създадем топла коледна атмосфера!
Дата на провеждане: 1 декември 2023
/
17:00ч.
(Продължителност: 5)

Сърцето на Община Бяла отново ще заблести в приказни коледни светлини. Коледният базар е вече любима традиция, която продължава да създава настроение и усмивки на лицата на всички жители и гости на нашия град. Четирите коледни къщички са разположени отново на площад „Европа“, в близост до откритата сцена. Всеки посетител на базара ще се потопи в коледното вълшебство.

Какво може да си купите от базара?

  • Уникални ръчно изработени коледни декорации и подаръци: Изкусно изработени с любов и страст, уникалните творения ще ви впечатлят и ще ви вдъхновят за празнични подаръци за ваши близки и приятели.
  • Ароматен чай: Разнообразие от вкусове, които ще ви отведат на пътешествие из топлите моменти на коледните дни. Чай, който не само затопля, но и обгръща с уют.
  • Сладки и други вкусотии: Зарадвайте своите вкусови сетива през празничните дни с разнообразието от сладкиши и вкусотии на нашия базар.
  • Ароматно греяно вино: За да подчертаете уюта на коледната обстановка, не пропускайте възможността да се насладите на ароматно греяно вино.
  • Вкусни изкушения на скара: вкусните изкушения, приготвени с майсторлък.

Очакваме ви всеки ден на площада в град Бяла от 1 до 31 декември, всеки ден от 17:00 до 22:00 часа (без 24 и 25 декември).

За да превърнем вечерите в още по-магични събития, сме подготвили музикални вечери всеки петък и събота на площада. Ще съчетаем вълшебството на коледния базар с звуците на различни музикални стилове, които ще ви дарят с незабравими моменти на радост и наслада.

Целият месец декември в Община Бяла ще бъде озарен от светлини и много коледно настроение. Присъединете се към нас всеки ден и се потопете в богатата празнична програма, която включва Коледен базар, благотворителен базар, музикални вечери, тематични творчески работилници и още много други. Нека сътворим заедно вълшебен декември, изпълнен с радост, обич и неизгасими коледни усмивки. Живейте коледния сезон с нас и усетете магията на празниците в Община Бяла!

Заповядайте и се потопете в атмосферата на коледната магия на всяка къщичка! Нека тази Коледа бъде специална за всички нас в Община Бяла!