лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
11:19 am,
11°C
Humidity 78 %
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Запалване на празничните светлини и откриване на Коледен Базар 2023

Локация: площад "Европа"
Организатор: Община Бяла
Дата на провеждане: 1 декември 2023
/
17:00ч.
(Продължителност: 3 часа)

С настъпването на коледния месец, Община Бяла отваря своите обичайни врати за коледните чудеса и заедно създава една празнична атмосфера на споделеност и топлина. Тази година, Коледният базар, Благотворителният базар и запалването на Коледните светлини ще предизвикат усмивки и ще съберат общността в духа на Коледа.

Коледен базар: Заедно създаваме магията на Коледа

От 1 декември, площад “Европа” се превръща в сцена на коледно вълшебство. Специални музикални изпълнения, щандове с уникални подаръци и вкусни лакомства ще оживят площада всеки ден. Поддържайки традицията, базарът призовава общността да се събере и сподели вълшебството на коледната радост.

Благотворителен базар “Обединени в Доброто”

Заедно обединени в доброто на 1 декември, от 17:00 часа, в Пенсионерския клуб и Креа центъра ще бъде открит Благотворителният базар “Обединени в Доброто”. Вече се превърна в традиция всяка година през декември общността в Бяла да се обединява около обща благотворителна кауза. Приносът от всеки закупен продукт ще помогне на семейството на Сашо Кавръков от село Попович.

Запалване на градската елха и празничните светлини

В 17:50 часа на същия ден, с вълнение ще бъдат запалени Коледните светлини на площад “Европа” и градската елха. Специалният гост, популярният изпълнител Атанас Кателиев, ще зарадва присъстващите с хубава музика и коледно настроение.

По този начин Община Бяла ще стартира своята коледна програма. Събитията през целия Декември обещават незабравими моменти и вълнуващи изживявания за малки и големи. Споделете обичта и насладете се на Коледата заедно с нас в Бяла!