21°C

Запалване на празничните светлини и откриване на Коледен Базар 2023

Локация: площад "Европа"
Организатор: Община Бяла
Дата на провеждане: 1 декември 2023
/
17:00ч.
(Продължителност: 3 часа)

С настъпването на коледния месец, Община Бяла отваря своите обичайни врати за коледните чудеса и заедно създава една празнична атмосфера на споделеност и топлина. Тази година, Коледният базар, Благотворителният базар и запалването на Коледните светлини ще предизвикат усмивки и ще съберат общността в духа на Коледа.

Коледен базар: Заедно създаваме магията на Коледа

От 1 декември, площад “Европа” се превръща в сцена на коледно вълшебство. Специални музикални изпълнения, щандове с уникални подаръци и вкусни лакомства ще оживят площада всеки ден. Поддържайки традицията, базарът призовава общността да се събере и сподели вълшебството на коледната радост.

Благотворителен базар “Обединени в Доброто”

Заедно обединени в доброто на 1 декември, от 17:00 часа, в Пенсионерския клуб и Креа центъра ще бъде открит Благотворителният базар “Обединени в Доброто”. Вече се превърна в традиция всяка година през декември общността в Бяла да се обединява около обща благотворителна кауза. Приносът от всеки закупен продукт ще помогне на семейството на Сашо Кавръков от село Попович.

Запалване на градската елха и празничните светлини

В 17:50 часа на същия ден, с вълнение ще бъдат запалени Коледните светлини на площад “Европа” и градската елха. Специалният гост, популярният изпълнител Атанас Кателиев, ще зарадва присъстващите с хубава музика и коледно настроение.

По този начин Община Бяла ще стартира своята коледна програма. Събитията през целия Декември обещават незабравими моменти и вълнуващи изживявания за малки и големи. Споделете обичта и насладете се на Коледата заедно с нас в Бяла!