22°C

Скулптурна изложба „ОГЪН МОРЕ“

Локация: Общинският културен институт /музей/ - гр. Бяла
Организатор: Общинският културен институт /музей/ - гр. Бяла
Времето е подходящо за едно незабравимо културно преживяване, което ще остане в сърцата ви. От 12 юли до 31 август 2024 година, Общинският културен институт в град Бяла представя скулптурната изложба „ОГЪН МОРЕ“ на талантливата българска художничка Гергана Фауст. Тази изложба обещава да бъде истинско събитие, което ще привлече любители на изкуството и културата.
Дата на провеждане: 12 юли 2024
/

С удоволствие ви каним да посетите изключителната скулптурна изложба „ОГЪН МОРЕ“ на талантливата българска художничка Гергана Фауст. Тази уникална изложба ще бъде представена в Общинския културен институт /музей/ в град Бяла. И ще може да се посети от 12 юли до 31 август 2024 година.

За изложбата:

„ОГЪН МОРЕ“ е събитие, което обещава да ви потопи в магията на сблъсъка между две могъщи стихии – огъня и морската вода. Всяка една от скулптурите на Гергана Фауст е своеобразен отпечатък от този природен дуел, запечатала в себе си тяхната енергия и живот. Чрез майсторската си работа с материали като метал, стъкло и камък, Фауст успява да предаде движението, динамиката и виталността на морето и огъня.

Гергана Фауст е една от най-обещаващите съвременни скулптори в България. Нейните творби са известни с иновативния си подход и дълбокото въздействие върху публиката. Фауст съчетава традиционни техники със съвременни концепции. Това й позволява да създава произведения, които са не само визуално впечатляващи, но и емоционално наситени.

Изложбата „ОГЪН МОРЕ“ черпи вдъхновение от непредсказуемостта и силата на природните стихии. Всяка скулптура разказва своя собствена история за моментите на хармония и конфликт между огъня и морето. Тези творби не само представят красотата на Черно море, но и ни напомнят за неговата мощ и значимост в културното и природно наследство на България.

Общинският културен институт /музей/ в град Бяла ви кани да станете част от това незабравимо изживяване. Посетете изложбата и се насладете на богатството и разнообразието на Черно море, претворено в изкуство. Тази изложба е не само за любителите на скулптурата, но и за всеки, който иска да усети пулса на природата и да се потопи в една различна реалност.

Информация:

Не пропускайте тази възможност да се докоснете до изкуството, което вдъхновява и трансформира. Заповядайте в град Бяла и открийте скулптурната изложба „ОГЪН МОРЕ“ на Гергана Фауст.