16°C

Семинар: Дигитализация. Софтуерни технологии. Иновации

Локация: Исторически музей
Организатор: Crea Center Byala
Трима специалисти с над 15 години професионален опит ще ни разкажат за последните тенденции в софтуерните технологии, дигитализацията и иновациите.
Дата на провеждане: 12 ноември 2022
/
09:00 ч.
(Продължителност: 6 часа )
Цена на билет: безплатно лв.

На 12 ноември в Бяла ще се проведе семинар на тема  софтуерните технологии, дигитализацията и иновациите.  Еднодневното обучение ще се проведе в конферентната зала на местния Исторически музей с начало в 9:00 часа. Трима лектори, всеки с над 15 години опит ще споделят с присъстващите ценни знания от всяка тема, заложена в програмата на събитието.

Събитието е разделено на 3 модула:

  • 09:00 – 10:15 Николай Русев – Дигитализация. Интро;
  • 10:30 – 12:00 Стефан Стефанов – Софтуерни технологии;
  • 12:00 – 14:00 – почивка
  • 14:00 – 16:00 Енчо Йорданов – Иновации

Откриващата тема за дигитализация ще бъде представена от Николай Русев – генерален мениджър на Таxback, юрист с повече от 20 години опит в областта на дигиталния бизнес, BPO, продажби, обслужване на клиенти, човешки ресурси и софтуерни разработки. Оперативен ръководител на компании, за които дигитализацията е основен фактор за успех. Какво е дигитализация и защо е необходима и как се е превърнала в част от ежедневното работа на много компании ще научим в първия панел от обучението.

Вторият панел, с водещ Стефан Стефанов, ще е насочен към софтуерните технологии. Стефанов е инженер „Информационни технологии“ от Технически Университет – Варна и главен технически директор на Sprintax (Спринтакс). Със завиден професионален опит от 18 години в сферата на разработването на софтуерни приложения и интернет страници. Мicrosoft лиценз. Опит в Cloud Software Architectire. Как се произвежда софтуер от идеята през реализацията до експлоатацията и неговата поддръжка ще е основен фокус на неговата тема. След първите 2 модула ще бъде дадена двучасова почивка, а след това обучението ще продължи с темата за иновациите. Какво е иновация, как иновациите променят света и какво е тяхното отражение в дигиталния свят ще ни разкаже Енчо Йорданов. Йорданов е икономист по образовани и вече 12 години е продуктов мениджър на водещ софтуерен продукт в САЩ – Спринтакс. Специалист американски данъци с квалификация защитена пред американските данъчни служби.