лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
6:15 am,
6°C
Humidity 92 %
Wind Gust Wind Gust: 9 Km/h
Clouds Clouds: 95%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Семинар: Дигитализация. Софтуерни технологии. Иновации

Локация: Исторически музей
Организатор: Crea Center Byala
Трима специалисти с над 15 години професионален опит ще ни разкажат за последните тенденции в софтуерните технологии, дигитализацията и иновациите.
Дата на провеждане: 12 ноември 2022
/
09:00 ч.
(Продължителност: 6 часа )
Цена на билет: безплатно лв.

На 12 ноември в Бяла ще се проведе семинар на тема  софтуерните технологии, дигитализацията и иновациите.  Еднодневното обучение ще се проведе в конферентната зала на местния Исторически музей с начало в 9:00 часа. Трима лектори, всеки с над 15 години опит ще споделят с присъстващите ценни знания от всяка тема, заложена в програмата на събитието.

Събитието е разделено на 3 модула:

  • 09:00 – 10:15 Николай Русев – Дигитализация. Интро;
  • 10:30 – 12:00 Стефан Стефанов – Софтуерни технологии;
  • 12:00 – 14:00 – почивка
  • 14:00 – 16:00 Енчо Йорданов – Иновации

Откриващата тема за дигитализация ще бъде представена от Николай Русев – генерален мениджър на Таxback, юрист с повече от 20 години опит в областта на дигиталния бизнес, BPO, продажби, обслужване на клиенти, човешки ресурси и софтуерни разработки. Оперативен ръководител на компании, за които дигитализацията е основен фактор за успех. Какво е дигитализация и защо е необходима и как се е превърнала в част от ежедневното работа на много компании ще научим в първия панел от обучението.

Вторият панел, с водещ Стефан Стефанов, ще е насочен към софтуерните технологии. Стефанов е инженер „Информационни технологии“ от Технически Университет – Варна и главен технически директор на Sprintax (Спринтакс). Със завиден професионален опит от 18 години в сферата на разработването на софтуерни приложения и интернет страници. Мicrosoft лиценз. Опит в Cloud Software Architectire. Как се произвежда софтуер от идеята през реализацията до експлоатацията и неговата поддръжка ще е основен фокус на неговата тема. След първите 2 модула ще бъде дадена двучасова почивка, а след това обучението ще продължи с темата за иновациите. Какво е иновация, как иновациите променят света и какво е тяхното отражение в дигиталния свят ще ни разкаже Енчо Йорданов. Йорданов е икономист по образовани и вече 12 години е продуктов мениджър на водещ софтуерен продукт в САЩ – Спринтакс. Специалист американски данъци с квалификация защитена пред американските данъчни служби.