17°C

Семинар: Брандинг. Дигитален маркетинг. Дизайн

Локация: Исторически музей
Организатор: Община Бяла, в рамките на проект Креативни центрове
Събитията, организирани в рамките на международния проект “BSB 757 – Креативни центрове”, продължават и тази седмица. На 19 ноември /събота/ в конферентната зала на Историческия музея (ет. 3) ще се проведе семинар на тема „Брандинг. Дигитален маркетинг. Дизайн“.
Дата на провеждане: 19 ноември 2022
/
10:00ч.
(Продължителност: 3 часа)
Цена на билет: безплатно лв.

Вторият дигитален семинар за месец ноември ще бъде съсредоточен върху две изключително важни и популярни направления в нашето ежедневие – Дигиталния маркетинг и дизайна.

Дигитален маркетинг наричаме комуникирането на продукти и услуги, посредством дигитални технологии, през интернет. С мощното навлизане на технологиите на всяко едно ниво в ежедневието ни през последното десетилетие се промени и начина ни на пазаруване. Все по-често извършваме покупки, правим резервации, изпращаме заявки онлайн. Поради тази причина дигиталните маркетинг кампании стават все по-необходими и все по-ефективни. Дигиталният маркетинг съчетава в себе си утвърдени комуникационни канали като:

  • Маркетинг в социални мрежи – Facebook, Instagram, LinkedIn;
  • Контент маркетинг – създаване на съдържание за поддържане на уеб сайт и социални платформи;
  • Реклами в гугъл;
  • SEO оптимизация;

Във втория модул Кристиян Йорданов ще отвори дискусия за дизайна и неговите различни аспекти и употреби. Дизайнът е навсякъде около нас и е неизменна част от всеки продукт, реклама, видео, сайт. Тенденциите и софтуерите се развиват непрестанно, с всеки изминал ден възникват нови инструменти за работа, ефекти и похвати. Можеш да откриеш себе си във всяко от направленията – графичен дизайн или уеб дизайн, след което възможностите за развитие са необятни.

Събитието е напълно безплатно и е подходящо както за хора с познания в областта, така и за младежи, които все още се ориентират кариерно. Ако искаш да научиш повече за тези актуални и модерни професии регистрирай се за семинара тук: https://bit.ly/crea-seminar2