лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
12:48 pm,
23°C
Humidity 74 %
Wind Gust Wind Gust: 34 Km/h
Clouds Clouds: 21%
Sunrise Sunrise: 6:31 am
Sunset Sunset: 7:46 pm

Братя Аргирови с представяне на книга и концерт в Бяла

Локация: град Бяла, Креа Център и Летен театър
Организатор: Община Бяла
Дата на провеждане: 1 август 2023
/
19:00ч.

Вторият ден от „Седмицата на морето“ и първи ден от август ще ни донесе интересно и вълнуващо събитие – представяне на биографичната книга на Братя Аргирови – “Гот е да сме двама”. След 40 години на сцена Кралете на БГ диското вдигат завесата на личния и професионалния си живот. Всички истини и легенди за музикалните им албуми, тайни и явни истории с момичета, както и световни и български постижения – са разкрити от майсторското перо на техния дългогодишен приятел и колега Йордан Георгиев, популярен с псевдонима си Данчо Стълбицата.

Креа Център в град Бяла ще бъде мястото, където авторите ще споделят творческия процес и вдъхновението зад създаването на тази уникална книга. Срещнете се с братята лично, научете повече за техните музикални пътешествия и творчески изяви. Очакваме Ви от 19:00 часа.

След представянето на книгата на Братя Аргирови, отбележаваме вечерта с незабравим концерт в Летния театър. Те ще се изправят пред нас с уникален музикален спектакъл, включващ любими хитове и невероятни изпълнения.

Пригответе се за музикална разходка из песните на Братя Аргирови, които ще ни завладеят със своята артистичност и талант. Очаквайте невероятни мелодии и прекрасни емоции, които ще ни накарат да се потопим в морето на музиката и изкуството.