17°C

Братя Аргирови с представяне на книга и концерт в Бяла

Локация: град Бяла, Креа Център и Летен театър
Организатор: Община Бяла
Дата на провеждане: 1 август 2023
/
19:00ч.

Вторият ден от „Седмицата на морето“ и първи ден от август ще ни донесе интересно и вълнуващо събитие – представяне на биографичната книга на Братя Аргирови – “Гот е да сме двама”. След 40 години на сцена Кралете на БГ диското вдигат завесата на личния и професионалния си живот. Всички истини и легенди за музикалните им албуми, тайни и явни истории с момичета, както и световни и български постижения – са разкрити от майсторското перо на техния дългогодишен приятел и колега Йордан Георгиев, популярен с псевдонима си Данчо Стълбицата.

Креа Център в град Бяла ще бъде мястото, където авторите ще споделят творческия процес и вдъхновението зад създаването на тази уникална книга. Срещнете се с братята лично, научете повече за техните музикални пътешествия и творчески изяви. Очакваме Ви от 19:00 часа.

След представянето на книгата на Братя Аргирови, отбележаваме вечерта с незабравим концерт в Летния театър. Те ще се изправят пред нас с уникален музикален спектакъл, включващ любими хитове и невероятни изпълнения.

Пригответе се за музикална разходка из песните на Братя Аргирови, които ще ни завладеят със своята артистичност и талант. Очаквайте невероятни мелодии и прекрасни емоции, които ще ни накарат да се потопим в морето на музиката и изкуството.