лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
11:56 am,
12°C
Humidity 76 %
Wind Gust Wind Gust: 14 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Благотворителен базар

Локация: Креа център, град Бяла
Организатор: Община Бяла, ДГ "Първи юни", ОУ "Отец Паисий", ПГССГ, Клуб на пенсионера
Обществените институции обявяват третото годишно издание на благотворителния Коледен базар за подпомагане на нуждаещи се в общината. Тази година това е семейството на Сашо Кавръков от село Попович. Деца и ученици от различни учебни заведения се включват с ръчно изработени изделия. Базарът, включително и онлайн, се провежда в новия Креа център, с цел събиране на средства за благотворителност. Участва и Клубът на пенсионера, предлагайки ръчно изплатени плетива и декорации. Обединени, заедно правим разлика в живота на тези, които се нуждаят.
Дата на провеждане: 1 декември 2023
/
16:00ч.
(Продължителност: 3)

С нарастващ ентусиазъм и желание за добро, обществените институции в нашия град обявяват за на третото издание на благотворителния Коледен базар. Този път, сърцата и усилията ни са обединени около една благородна цел – подпомагането на нуждаещи се жители на нашата община. Целта на тазгодишната инициатива е да съберем средства за подпомагане на семейството на Сашо Кавръков от село Попович.

Базарът ще бъде открит на 1 декември от 17:00 часа в новия Креа център и ще ви очаква всеки ден от 16:00 до 19:00 часа. В инициативата ще се децата от Детска градина “Първи юни” и учениците от Основното училище “Отец Паисий”, но и талантливите младежи от Професионалната гимназия по селско стопанство и туризъм – град Бяла. Техните ръчно изработени картички, коледни декорации и вкусни коледни бисквити ще ви очароват с красота и оригиналност.

Но това не е всичко! В благотворителната кауза се включват и членове на Клуба на пенсионера, които с грижа и умение създават прекрасни плетива и коледни декорации, предлагайки ги на посетителите на базара. Техните творения може да разгледате и закупите всеки делничен ден от 11:00 до 19:00 в клуба.

Обединени можем да направим разлика в живота на онези, които най-много се нуждаят от подкрепа. Нека този празничен сезон бъде символ на грижата и солидарността, които носим в сърцата си.

Чрез вашия принос, обединени в благотворителността, можем да направим чудеса.