18°C

Благотворителен базар

Локация: Креа център, град Бяла
Организатор: Община Бяла, ДГ "Първи юни", ОУ "Отец Паисий", ПГССГ, Клуб на пенсионера
Обществените институции обявяват третото годишно издание на благотворителния Коледен базар за подпомагане на нуждаещи се в общината. Тази година това е семейството на Сашо Кавръков от село Попович. Деца и ученици от различни учебни заведения се включват с ръчно изработени изделия. Базарът, включително и онлайн, се провежда в новия Креа център, с цел събиране на средства за благотворителност. Участва и Клубът на пенсионера, предлагайки ръчно изплатени плетива и декорации. Обединени, заедно правим разлика в живота на тези, които се нуждаят.
Дата на провеждане: 1 декември 2023
/
16:00ч.
(Продължителност: 3)

С нарастващ ентусиазъм и желание за добро, обществените институции в нашия град обявяват за на третото издание на благотворителния Коледен базар. Този път, сърцата и усилията ни са обединени около една благородна цел – подпомагането на нуждаещи се жители на нашата община. Целта на тазгодишната инициатива е да съберем средства за подпомагане на семейството на Сашо Кавръков от село Попович.

Базарът ще бъде открит на 1 декември от 17:00 часа в новия Креа център и ще ви очаква всеки ден от 16:00 до 19:00 часа. В инициативата ще се децата от Детска градина “Първи юни” и учениците от Основното училище “Отец Паисий”, но и талантливите младежи от Професионалната гимназия по селско стопанство и туризъм – град Бяла. Техните ръчно изработени картички, коледни декорации и вкусни коледни бисквити ще ви очароват с красота и оригиналност.

Но това не е всичко! В благотворителната кауза се включват и членове на Клуба на пенсионера, които с грижа и умение създават прекрасни плетива и коледни декорации, предлагайки ги на посетителите на базара. Техните творения може да разгледате и закупите всеки делничен ден от 11:00 до 19:00 в клуба.

Обединени можем да направим разлика в живота на онези, които най-много се нуждаят от подкрепа. Нека този празничен сезон бъде символ на грижата и солидарността, които носим в сърцата си.

Чрез вашия принос, обединени в благотворителността, можем да направим чудеса.