17°C

Танцов фестивал “Танци край морето”

Локация: Открита сцена на площад "Европа"
Организатор: Община Бяла и Народно читалище "Пробуда - 1928" град Бяла
Присъединете се към нас на 17 юни 2023 г. от 18:30 ч. на площад "Европа" и се потопете в магията на изкуството на танца. Насладете се на изпълненията на 15 впечатляващи танцови състава, представящи разнообразие от стилове. Очаква ви невероятна атмосфера, която ще ви остави без дъх.
Дата на провеждане: 17 юни 2023
/
18:30ч.
(Продължителност: 2 )

Добре дошли в Бяла, перлата на Черноморието! Ако сте готови за незабравимо танцово преживяване, не пропускайте Танцовия фестивал “Танци край морето” Бяла 2023! Събитието, което ще се проведе на 17 юни, събота, 2023 година, от 18:30 часа на площад “Европа”, ще ви зашемети със своето разнообразие и енергия.

Танцовият фестивал “Танци край морето” е събитие, което събира на едно място талантливи танцьори в различни танзови жанрове. Изпълненията ще ви оставят без дъх, а вълнуващата атмосфера на морския бряг носи допълнително очарование на събитието.

Този уникален фестивал представя най-доброто от различни танцови стилове, от класически до съвременни. Без значение дали сте любител на хип-хоп, латино танци или балет, тук ще откриете нещо, което ще ви впечатли и вдъхнови.

Не само танцьорите ще ви очароват, но и самата атмосфера на Бяла. Градът е известен с прекрасните си плажове и богата културна сцена. Съчетанието от танци и морски бриз ще ви накара да се почувствате освежени и заредени с положителна енергия.

Ако планирате да прекарате целия уикенд в Бяла, имайте предвид, че градът предлага и други забавления и атракции. Можете да се насладите на плажни дейности, да разгледате местни забележителности или да се потопите в местната кухня и кулинарни специалитети. Има много възможности за разнообразие и забавление, които ще направят вашия престой в Бяла незабравимо изживяване.

Не изпускайте Танцовия фестивал “Танци край морето” Бяла 2023! Запазете датата в календара си и се насладете на невероятни изпълнения, вълнуваща атмосфера и красотата на Бяла. Нека танците ни обединят и създадат спомени, които ще носим с нас завинаги!