лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
11:19 am,
11°C
Humidity 78 %
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Коледната магия на Декември в Бяла

Завладяващата прегръдка на празничния дух

Приказната магия на Коледа обгръща град Бяла, като го подготвя за месеца на топлината, споделеността и радостта. В този сезон на обич и щедрост, в града ще бъдат проведени множество събития, които ще наситят с много коледно ностроение.

Благотворителен Базар “Обединени в доброто“

Вече стана традиция, декември да обединява обществените институции в Бяла в благотворителен коледен базар. Този благороден акт на съпричастност ще предостави възможност за подкрепа на тези, които се нуждаят, чрез ръчно изработени картички, декорации и плетива. Новият Креа Център и Пенсионерският клуб ще бъдат домакини на този благороден базар.

Изкуство и музика в сърцето на Бяла

На 1 декември градът ще се премени в празнична премяна. С на талантливия певец Атанас Кателиев ще бъдат запалени коледните светлини и градската елха. През целия месец, всяка седмица, музикални вечери със специални гости ще предлагат на жителите и гостите на града вълнуващо пътешествие из света на музиката и коледния дух.

Творчески работилници за деца

За всички любители на творчеството и забавленията, Община Бяла ще предложи тематични детски работилници, изложби и занимания, които ще направят всеки ден специален с усмивки и вдъхновение.

Сърцето на празничния сезон ще забие още по-силно на 22 декември с традиционния коледен концерт в читалище „Пробуда“. Децата от ДГ „Първи юни“, ученици от ОУ „Отец Паисий“, самодейни колективи и новият Мажоретен състав ще направят този вечер незабравима.

С вяра във вълшебството на декември, Община Бяла кани всички да се присъединят към тези чудесни събития. Подробен календар с всички събития е публикуван на Туристическия портал на Община Бяла, в секция „Събития“. Заповядайте и се потопете в коледната вълшебство на Община Бяла!