14°C

Община Бяла представя “Дни на българското кино“

За трета поредна година от 5 до 9 юли в Бяла ще се проведат “Дни на българското кино. Събитието е част от инициативата на общината да подкрепи и насърчи българската филмова индустрия и да предостави на местната общност възможността да се наслади на най-новите и най-успешните родни филми.

През “Дните на българското кино” в Бяла, зрителите ще имат възможност да се потопят в различни жанрове и стилове на българското кино. Прожекциите ще бъдат подредени с грижа и включват актуални и популярни заглавия като: „Игра на доверие“ (2023), „Чалга“ (2023), „Случаят Тесла“ (2022), „Васил“ (2022) и „Мисия Лондон“ (2010)л Събитието ще започне с откриваща безплатна прожекция, която е отворена за всички желаещи да се насладят на киното под открито небе и под звездите.

В рамките на “Дните на българското кино” в Бяла, ще има и специални срещи с любими актьори и популярни лица от българската филмова сцена. Това е изключителна възможност за феновете да се срещнат, разговарят и се снимат със своите идоли, както и да споделят общата си любов към българското кино.

Събитието “Дни на българското кино” в Бяла предлага истинско кино преживяване под открито небе и под звездите, което добавя специален чар и магия на филмовата атмосфера. Зрителите ще имат възможност да се насладят на красотата на българското кино, в неповторимата атмосфера на лятната нощ.

Цените на билетите за “Дните на българското кино” в Бяла са изключително достъпни: деца до 12 години имат възможност да гледат филмите безплатно, а възрастните ще могат да се насладят на прожекциите срещу 8 лева.

Община Бяла ви кани да станете част от традиционното събитие “Дни на българското кино”. Заповядайте и се потопете в света на българската кинематография, където емоцията среща изкуството и ни носи на крила на въображението.