лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
4:19 pm,
12°C
Humidity 79 %
Wind Gust Wind Gust: 17 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Sunrise Sunrise: 6:50 am
Sunset Sunset: 5:52 pm

Община Бяла представя “Дни на българското кино“

За трета поредна година от 5 до 9 юли в Бяла ще се проведат “Дни на българското кино. Събитието е част от инициативата на общината да подкрепи и насърчи българската филмова индустрия и да предостави на местната общност възможността да се наслади на най-новите и най-успешните родни филми.

През “Дните на българското кино” в Бяла, зрителите ще имат възможност да се потопят в различни жанрове и стилове на българското кино. Прожекциите ще бъдат подредени с грижа и включват актуални и популярни заглавия като: „Игра на доверие“ (2023), „Чалга“ (2023), „Случаят Тесла“ (2022), „Васил“ (2022) и „Мисия Лондон“ (2010)л Събитието ще започне с откриваща безплатна прожекция, която е отворена за всички желаещи да се насладят на киното под открито небе и под звездите.

В рамките на “Дните на българското кино” в Бяла, ще има и специални срещи с любими актьори и популярни лица от българската филмова сцена. Това е изключителна възможност за феновете да се срещнат, разговарят и се снимат със своите идоли, както и да споделят общата си любов към българското кино.

Събитието “Дни на българското кино” в Бяла предлага истинско кино преживяване под открито небе и под звездите, което добавя специален чар и магия на филмовата атмосфера. Зрителите ще имат възможност да се насладят на красотата на българското кино, в неповторимата атмосфера на лятната нощ.

Цените на билетите за “Дните на българското кино” в Бяла са изключително достъпни: деца до 12 години имат възможност да гледат филмите безплатно, а възрастните ще могат да се насладят на прожекциите срещу 8 лева.

Община Бяла ви кани да станете част от традиционното събитие “Дни на българското кино”. Заповядайте и се потопете в света на българската кинематография, където емоцията среща изкуството и ни носи на крила на въображението.