22°C

Ресторант “Воденицата”

Адрес: ул. Черноморка 34, Бяла

Ресторант “Воденицата” в град Бяла предлага кулинарно изживяване в очарователната си лятна градина. Още с влизането си, посетителите се пренасят в зелен оазис, където дръвчетата, ароматните цветя и природата живеят в хармония. Въздухът е изпълнен с песните на птици и нежното шумолене на листа, създавайки спокойна атмосфера за един приятен обяд или вечеря със семейството.

Меню

Менюто на ресторант “Воденицата” е доказателство, че комбинацията от професионална кухня и домашни рецепти е възможна. Със свежи сезонни продукти и пресни морски деликатеси, ресторантът предлага разнообразие от ястия, които задоволяват и най-изискания вкус. Всички ястия са приготвени по домашни рецепти, за да се подчертае естественият вкус на продуктите и да се гарантира високо качество във всяка порция.

По обед може да се насладите на пресни супи, поднесени с домашни хлебчета и различни морски деликатеси. Вечерите във “Воденицата” са време за сочни меса, приготвени на барбекю и прясна риба, доставена директно от пристанището в град Бяла. Рибните ястия са сред най-предпочитаните от посетителите, като всяка порция се приготвя с много внимание и любов.

Атмосферата в ресторант “Воденицата” е съчетание от спокойствие и зеленина. Местата за сядане са обградени от дървета, храсти и цветя, които създават уютна и релаксираща обстановка. Свежият въздух и природната красота правят всяка хапка храна още по-приятна.

Съчетанието от прекрасната природа и професионалното обслужване гарантират незабравими моменти за всеки гост.

В ресторант “Воденицата” всяка услуга се изпълнява с много внимание и професионализъм. Персоналът е приветлив и готов да се погрижи за всяка ваша нужда, като създава усещане за домашен уют и комфорт. Продуктите, с които се работи, са внимателно подбрани, за да се осигури най-доброто качество и вкус във всяко ястие.

Ресторант “Воденицата” в град Бяла е място, където вкусната храна, спомени и спокойната атмосфера се съчетават в едно. Това е идеалното място за отдих, наслада и чаша вино сред природата. Независимо дали сте местен жител или гост на града, “Воденицата” ще ви предложи незабравимо кулинарно изживяване, което ще искате да повторите отново и отново.

Открийте още заведения

Кафе-аператив “Роял”

Работно време: 7:30-23:00

Ресторант “Воденицата”

Работно време: 10:30-00:00

Ресторант “Панорама”

Работно време: 8:30-23:00