22°C
Broken clouds
Бяла, BG
20°

Ателие за плетиво “Биогнездо”

Биогнездо е ателие за плетиво, създадено от Асоциация БИОМРЕЖА , с финансовата подкрепата на МИГ “Долни Чифлик и Бяла” и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Биогнездо е социално предприятие, в което работят две жени в предпенсионна възраст, трудоспособни, прекрасни. Посещавайки Биогнездото ще може да си купите топли чорапи или нещо ръчно оплетено специално за вас. Тук ще ви посрещнат майсторките – плетачки – Гинчето и Снежанка. Те ще ви поканят да поплетете заедно, да обмените опит. Гарантираме, че срещата ще остане незабравим спомен за уют, интересни плетива и весели разговори. Спомен, че сте прекарали времето си полезно и приятно.

Нашата цел е да разпространим топлината и красотата на домашното плетиво. Намираме се в гр. Бяла на ул. „Черноморка” -8.

В ателието ще откриете оплетени терлици, ръкавици, шапки, шалове, наколенки, сувенири, чанти и … може би това за което не се сещате.

Плетените изделия ще намерите и в on-line магазина bionest.bg и на facebook – https://www.facebook.com/bionest.bg

Асоциация БИОМРЕЖА (Мрежа за живот) е сдружение с нестопанска цел, което работи активно за създаването на обществени нагласи и политики в областта на здравословния и природосъобразен начин на живот.

Открийте още услуги

Магазин за риба и рибни продукти Oceano Fish & More

Работно време: 09:30 - 20:00

Общински информационен център

Работно време: 08:00 - 17:00 часа

Недвижими имоти iBG Property

Работно време: 10:00 - 18:00 часа