лого град Бяла
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
loader-image
Бяла, BG
6:52 pm,
21°C
Humidity 74 %
Wind Gust Wind Gust: 7 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Sunrise Sunrise: 6:12 am
Sunset Sunset: 8:00 pm

Безплатен семинар за бизнеса в БЯЛА

Община Бяла организира безплатен семинар на тема „Още приходи от интернет“. Събитието е част от дейностите по международен проект „КРЕАТИВНИ ЦЕНТРОВЕ/ Развитие на културата и творческите  индустрии в Черноморския басейн“.

Община Бяла организира безплатен семинар на тема „Още приходи от интернет“. Събитието е част от дейностите по международен проект „КРЕАТИВНИ ЦЕНТРОВЕ/ Развитие на културата и творческите  индустрии в Черноморския басейн“.

Семинарът ще се проведе на 10 юли /неделя/ с начален час 17:00 часа в конферентната зала на Общинския музей. В рамките на семинара екипът от програмисти на компания Уебогард ще запознае присъстващите с основни теми свързани с доброто позициониране на бизнеса в интернет. Ще бъде обърнато специално внимание на сигурността в дигиталната среда, както и безплатните услуги за бизнеса, предоставяни от гиганта Google. Събитието е подходящо както за собственици на малък и среден бизнес, които имат свой собствен сайт, но искат да подобрят неговото позициониране, така и за бизнеси, които все не са представени онлайн. Теоретичната част на семинара ще продължи около един астрономически час, след което ще има модул за дискусия и въпроси и отговори. Участието в семинара е напълно безплатно и не изисква предварителна регистрация.

От настоящия семинар могат да се възползват собственици на къщи за гости, хотели, ресторанти, атракции и всички бизнеси в туристическия бранш.

В рамките на настоящия проект Община Бяла ще проведе още редица събития с фокус насочен към креативните индустрии, онлайн бизнеса. Освен събитията до края на годината в Бяла и в четирите града партньори по проекта, ще бъдат създадени споделени работни пространства, които ще могат да бъдат използвани безплатно от творци и предприемачи в креативния сектор. Проектът е финансиран от „Съвместна оперативна програма Черноморски басейн 2014-2020“, в който Община Бяла (обл. Варна) е партньор заедно с Община Чекмекьой (Република Турция), Украинска асоциация на центровете в помощ на бизнеса – Украйна; Община Констанца (Румъния), Община Кавала (Гърция).