19°C
2/5

СЕМЕЕН ХОТЕЛ “ИВАН МОСКОЯНОВ”

Туристическа фирма “Москояни” ООД – гр.Бяла, с адрес на управление гр. Бяла, ул. “Г. Милушев” 49 стопанисва семеен хотел, представляващ два корпуса – централен и източен, чиито масивни постройки са с интересни архитектурни решения.

Хотелската част на базата представлява апартаменти с по две, три и четири легла. Всеки апартамент разполага с входно антре, самостоятелен санитарен възел и прилежаща тераса с красив изглед към морето. Капацитетът на хотела е 80 легла.

На разположение на гостите на хотела са механа с 40 места, лятна градина със 100 места, тенис маси, фитнес площадка, тихи игри,голям басейн.

Хотелската база е разположена на 500 м от брега на морето. На услугите на туристите е лодка, която се ползва за разходка в морето и в риболовни дни. Дава се възможност на всеки турист да участва в морския риболов.
Хотелът разполага с пясъчна ивица на брега, поддържана и охранявана.
Фирмата организира екскурзии, по желание на туристите, до забележителни културни и исторически места в региона и страната. Организират се пикници, като гостите, в зависимост от желанието си, могат да се включат в изграждането на огъня, изпичане месо на шиш, изпичане на прясна черноморска риба или миди на ламарина и др.
Аниматорът на фирмата се грижи за организиране на спортни състезания, забавни игри и конкурси, танцови вечери, разходки, изработване на сувенирни изделия, провеждане на маскарадно шествие. Организаторът на тези прояви осигурява потребността от забавление и развлечение на гостите – едно от важните условия в туристическия бизнес.
Фирмата разполага с магазин за хранителни стоки, където гостите на хотела пазаруват с остъпка.
На разположение на туристите има сейф и услуга “Пране и гладене”.

Открийте още хотели

Семеен хотел”ЖАСМИН”

2/5

СЕМЕЕН ХОТЕЛ “ИВАН МОСКОЯНОВ”

2/5

СЕМЕЕН ХОТЕЛ „АМОРЕ“

2/5